Με την διασκέδαση στα μπαρ να επιτρέπεται, πια, υπό «κανονικές» συνθήκες (τουλάχιστον για τους εμβολιασμένους) δείτε σε ποια στέκια της πόλης θα απολαύσετε το ποτό σας χαλαρά και εντελώς ανεπιτήδευτα, κάνοντας και λίγο socializing μετά από αρκετό καιρό.

Αλεξανδρινό

Τα βράδια στα Εξάρχεια έχουν συνδυάσει άρρηκτα το όνομά τους με το Αλεξανδρινό. Σημείο αναφοράς για την Εμμανουήλ Μπενάκη (νο 69), το ατμοσφαιρικό καφέ- μπιστρό αποτελεί πάντα καλή αφορμή για να βγείτε στην περιοχή. Οι τζαζ μουσικές και η classy αισθητική στα σημεία αναφοράς του, ενώ η εμπειρία εδώ ολοκληρώνεται με vintage cocktails ή ένα αρωματικό ποτήρι κρασί.

Τρανζίστορ

Από τα μαγαζιά που ξεχωρίζουν στου Ψυρρή (Πρωτογένους 10), το Τρανζίστορ αποτελεί αφορμή να βρεθείτε στην περιοχή για καφέ ή ποτό. Με βιομηχανικό design, χειροποίητα έπιπλα και καλλιτεχνικές αναφορές υπηρετεί την vintage αισθητική και μας κάνει να αισθανόμαστε οικεία και ευχάριστα κάθε φορά που το επισκεπτόμαστε. Ο χαλαρός εσωτερικός του χώρος προδιαθέτει για άκρως παρεΐστικες στιγμές.

The Dude

Από τα πιο μικρά, ωστόσο αρκετά δημοφιλές στέκι, στον πεζόδρομο της Καλαμιώτου. Το The Dude, αν και σερβίρει από το πρωί, έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κοινού για τα… ξενύχτια στη μπάρα του. Με άποψη και προσωπικότητα, ακούει ψαγμένες μουσικές και σε καθημερινή βάση έχει διαφορετικό dj.

Luxus

Από τα πιο κλασικά στέκια στον πεζόδρομο της Βαλτετσίου, ξεχωρίζει στις επιλογές του κοινού για την παριζιάνικη ατμόσφαιρα, τις ωραίες μουσικές αλλά και τα προσεγμένα cocktail του. Λειτουργεί από το πρωί για καφέ, ενώ τα βράδια αποτελεί σταθερή αξία για ποτό και cocktail σε λογικές τιμές.

Πλυντήριο

Ο χώρος αποτελεί έμπνευση αλλά και δημιουργία του ιδιοκτήτη του, ο οποίος σκηνοθέτησε μια άκρως καινοτόμα φιλοσοφία. Ένα από τα πιο περίεργα και πρωτότυπα concept μαγαζιών στην πόλη, καθώς στο Πλυντήριο (Δεκελέων 36) θα απολαύσετε το ποτό σας πάνω σε πλυντήριο (!) ενώ αποθηκεύετε τα πράγματά σας μέσα στον κάδο τους! Ακόμη ένα ατού του οι χαμηλές τιμές. Η party διάθεση στα βασικά χαρακτηριστικά της ατμόσφαιράς του.

The 7 Jokers

Μπαρ σταθμός για τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, το 7 Jokers επί της Βουλής είναι χαλαρό, ανεπιτήδευτο και έξω καρδιά. Ακόμη και μόνος σου να έρθεις εδώ θα βρεις σίγουρα παρέα, με τους περισσότερους να το επιλέγουν για λίγο πιο μετά από το πρώτο ποτό.