Μία από τις πιο διαχρονικές γειτονικές στην καρδιά της Αθήνας, το Ψυρρή αποτελεί κλασική, πια, επιλογή για ποτό στο κέντρο. Με προτάσεις που απευθύνονται σε όλα τα γούστα -από urban προτάσεις και χαλαρά μπαράκια μέχρι αποικιακού στυλ στέκια- εδώ σίγουρα θα βρείτε κάτι που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τα θέλω της παρέας.

Juan Rodriguez

Mε εντυπωσιακό design αποικιακού στυλ το Juan Rodriquez προστέθηκε στο δυναμικό του Ψυρρή (Παλλάδος 3), για να δώσει εξωτικό χαρακτήρα στις εξόδους των αθηναίων. Παντρέματα γεύσεων με εκλεκτά cocktails σε ένα bar βγαλμένο από άλλη εποχή, σε αυτόν τον «θησαυρό» σε μια από τις καθιερωμένες γειτονιές στο κέντρο της Αθήνας. Η διακόσμηση, αδιαμφισβήτητα, είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια, ενώ τα πάντα είναι φτιαγμένα στο χέρι –από τους πολυελαίους μέχρι τους ξύλινους ζωγραφισμένους τοίχους και τους φοίνικες.

Το Λοκάλι

Η ελληνική παμπ Το Λοκάλι (Σαρρή 44), έρχεται να καταρρίψει κάθε προηγούμενο. Με μότο το της το «local δεν είσαι μόνο στη γειτονιά σου, αλλά όπου νιώθεις σπίτι σου», στην δροσερή αυλή με τους χαρακτηριστικούς πλατάνους και τις μουριές σερβίρει οικείο φαγητό, απλό αλλά καλομαγειρεμένο, το οποίο μπαίνει στη μέση του τραπεζιού (ακόμη και στη μπάρα) και μοιράζεται με την παρέα. Στο κομμάτι του ποτού επιλεγμένα ελληνικά κρασιά, εγχώρια και ξένα αποστάγματα, ποτά και μπίρες αποτελούν το δυναμικό της μπάρας του. Στα συν και ο specialty καφές που σερβίρεται από το πρωί.

Copal

Λίγο πιο κάτω από το Μοναστηράκι, επί της Ναυάρχου Αποστόλη (νο 1) το Copal έκανε την εμφάνισή του και αμέσως πρόσθεσε θετική ενέργεια με το τόσο αναγκαίο πράσινο που το χαρακτηρίζει. Ο χαρακτηριστικός ροζ χώρος του κεντρίζει τα βλέμματα, ενώ τις εντυπώσεις κλέβει και η ενδιαφέρουσα cocktail list με signature προτάσεις. Πρόκειται για all day στέκι, που λειτουργεί από το πρωί για καφέ.

Barrett

Από τα πιο δημοφιλή στέκια στου Ψυρρή (Πρωτογένους 11), τόσο για την urban αισθητική και την πιο χαλαρή και εναλλακτική φιλοσοφία του, όσο και για τις ωραίες μουσικές και τα ψαγμένα parties. Στο πατάρι του απολαύστε cozy στιγμές και θαυμάστε έργα ντόπιων και ανερχόμενων καλλιτεχνών που εκτίθενται κατά καιρούς στο χώρο. Στα συν οι οικονομικές τιμές.

Τρανζίστορ

Από τα μαγαζιά που ξεχωρίζουν στου Ψυρρή (Πρωτογένους 10), το Τρανζίστορ αποτελεί αφορμή να βρεθείτε στην περιοχή για καφέ ή ποτό. Με βιομηχανικό design, χειροποίητα έπιπλα και καλλιτεχνικές αναφορές υπηρετεί την vintage αισθητική και μας κάνει να αισθανόμαστε οικεία και ευχάριστα κάθε φορά που το επισκεπτόμαστε. Ο χαλαρός εσωτερικός του χώρος προδιαθέτει για άκρως παρεΐστικες στιγμές.