Με σημαντικά ονόματα της νεανικής μουσικής σκηνής που λατρεύει η Gen Z, έρχεται το φεστιβάλ «ChangerZ Youth Festival» και είναι ό,τι καλύτερο περίμενες να δεις και ν’ ακούσεις αυτό το καλοκαίρι.

Με φόντο το γραφικό σκηνικό του φράγματος Περδίκκα Εορδαίας στην Πτολεμαΐδα, το φεστιβάλ είναι έτοιμο να μεταμορφώσει το καλοκαιρινό τοπίο από τις 4 έως τις 7 Ιουλίου.

Το ChangerZ δεν είναι απλώς ένα φεστιβάλ…. Είναι μια κίνηση προς την προσωπική και περιβαλλοντική μεταμόρφωση. Μία γιορτή της νεολαίας, της δημιουργικότητας και της θετικής αλλαγής. Με μια σειρά τεσσάρων ημερών γεμάτη δραστηριότητες, σεμινάρια και συναρπαστικές παραστάσεις, το ChangerZ στοχεύει να εμπνεύσει, να εκπαιδεύσει και να διασκεδάσει συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα.

Μαρίνα Σάττι

Καλλιτεχνικό πρόγραμμα:

Κάθε απόγευμα, η σκηνή θα ζωντανεύει με διαφορετικά μουσικά είδη.

Πέμπτη 04/07
Moyzikanoi
Urca de Lima
Μαρίνα Σπανού
Μαρίνα Σάττι

Πάνος Βλάχος

Παρασκευή 05/07
Redeem
Lobo
Novel 729

Σάββατο 06/07
Majovoli
Σίλια Κατραλή μαζί με Papazό & Leo
Σκιαδαρέσες
Πάνος Βλάχος

Novel 729

Κυριακή 07/07
Shuffle SKG
Άννα Μαρία Παπαγιάννη
Cj Jeff

Σκιαδαρέσες

Δραστηριότητες:

Ζήστε τη συγκίνηση που αισθάνεται κανείς στο κορμί με τους λάτιν χορούς, βρείτε το ζεν σας με γιόγκα και πιλάτες, εξερευνήστε τη φύση με πεζοπορίες με οδηγό και εμπλουτίστε το μυαλό σας με ομιλίες καθοδήγησης, ενημέρωση για την ανακύκλωση και εργαστήρια για την ψυχολογία, και τη διατροφή. Μην ξεχάσετε να απαθανατίσετε τη στιγμή στο photo booth του φεστιβάλ!
Επιπλέον θα προστεθούν κι άλλες δραστηριότητες, οπότε μείνετε συντονισμένοι…

Μαρίνα Σπανού

Φαγητό και ποτό:
Εμπλουτίστε τη γεύση σας με μια λαχταριστή σειρά από απολαύσεις, όπως “το πιο καθαρό βρώμικο”, burger, γύρο, μέχρι κρέπες και παγωτό. Ξεδιψάστε με παγωμένα κοκτέιλ, ποτά, μπύρες και δροσιστικά αναψυκτικά.

Η προπώληση έχει ξεκινήσει: ticketplus.gr