Νέες συναυλίες προσθέτει στην καλοκαιρινή του περιοδεία ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και αυτά είναι τα ευχάριστα νέα για τους θαυμαστές του καλλιτέχνη, ο οποίος αρχικά είχε ανακοινώσει πως το καλοκαίρι θα έκανε λιγοστές εμφανίσεις, μόλις πέντε στον αριθμό.

Ωστόσο, το πιστό κοινό του Θανάση Παπακωνσταντίνου έσπευσε να αποκτήσει το «μαγικό χαρτάκι» για τις συναυλίες του, κι έτσι μετά από την, εκ νέου, εξάντληση των διαθέσιμων εισιτηρίων, προστίθενται τρεις τελευταίες ημερομηνίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για όσες και όσους δεν πρόλαβαν.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου είχε αναφέρει για την καλοκαιρινή του περιοδεία: «Μετά από αρκετά χρόνια συναυλιών, φορτισμένα με μια απρόσμενη ανταπόκριση και αγάπη, φτάνει στο τέλος της η «Διονυσιακή» περίοδος*. (Αν και όταν επιστρέψω, το Απολλώνειο στοιχείο θα υπερτερεί). Θα κλείσει πανηγυρικά με λιγοστές εμφανίσεις που θα γίνουν Αθήνα και Θεσσαλονίκη από τα μέσα Μαΐου έως και τα μέσα Ιουνίου, θα έχω, δε, τη χαρά και την τιμή, στην υπάρχουσα ομάδα συνεργατών, να προστεθούν η Βάσω Δημητρίου και ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος -ως μουσικοί- και η Μάρθα Φριντζήλα, ως ερμηνεύτρια».

Οι νέες ημερομηνίες

-Κυριακή 2 Ιουνίου Θεσσαλονίκη, Θέατρο Γης
-Κυριακή 9 Ιουνίου Θέατρο Λυκαβηττού
-Κυριακή 16 Ιουνίου Θέατρο Βράχων, Βύρωνας

Πληροφορίες

Θανάσης Παπακωνσταντίνου
Μάρθα Φριντζήλα
Αλέξανδρος Κτιστάκης – Γιάννης Λίταινας
Τεχνικοί:
Μάκης Πελοπίδας (Ηχοληψία)
Θέμης Δημητρακόπουλος (Ηχοληψία)
Χρήστος Λαζαρίδης (Φωτισμοί)
Φωτογραφία: Symeon Vaidanis
Artwork αφίσας: David Shamian
Γραφιστική επιμέλεια: Φίλιππος Κοκκαλιάρης
Video: Ανδρέας Πολυζωγόπουλος – Φλικόρνο Γρηγόρης Σοφός – Πιλότος

Ώρα έναρξης: 20.45
Oι πόρτες ανοίγουν στις 19.00
Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 17€
Ταμείο: 19€
Προπώληση: more.com