Μόλις τρεις νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα σήμερα. Μεταξύ αυτών όμως περιλαμβάνεται και το πολυαναμενόμενο δεύτερο μέρος του «Χόμπιτ» που αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους…

«Χόμπιτ: Η Ερημιά του Νοσφιστή»

Αμερικανο-νεοζηλανδική ταινία, σκηνοθεσία Πίτερ Τζάκσον με τους: Μάρτιν Φρίμαν, Ίαν Μακ Κέλεν, Ρίτσαρντ Άρμιτατζ, Κεν Σκοτ

Συνεχίζοντας την πορεία τους για το Μοναχικό Βουνό με τα Ορκ στο κατόπι τους, ο Μπίλμπο Μπάγκινς και παρέα των νάνων πρέπει να διασχίσουν το Δάσος του Μεγάλου Φόβου, ενώ ο Γκάλνταφ φεύγει για μια επείγουσα αποστολή στο νότο.

«12 Χρόνια Σκλάβος»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Στιβ ΜακΚουίν με τους: Τσιετέλ Ετζιοφόρ, Μάικλ Φασμπέντερ, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Μπραντ Πιτ, Λουπίτα Νιόνγκο

Ο Σόλομον Νόρθαπ είναι ένας αφροαμερικανός οικογενειάρχης ο οποίος ζει ελεύθερος στην προεμφυλιακή Νέα Υόρκη. Θα απαχθεί όμως από δουλεμπόρους και θα πουληθεί ως σκλάβος σε μια φυτεία του Νότου χωρίς να μπορεί να αποδείξει την αληθινή του ταυτότητα.

«Little Land»

Ελληνογαλλικό ντοκιμαντέρ, σκηνοθεσία Νίκος Νταγιαντάς

Ο 35χρονος Θοδωρής εγκαταλείπει την Αθήνα της κρίσης και ξεκινά μια νέα ζωή στην Ικαρία, έναν τόπο με δική του φιλοσοφία ζωής.