Με πέντε νέες ταινίες μάς υποδέχεται η κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκινάει σήμερα.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους…

«Μια Στάση Πριν το Τέλος»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ράιαν Κούγκλερ με τους: Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, Κέβιν Ντουράντ, Μέλονι Ντίαζ, Οκτάβια Σπένσερ

Η τελευταία μέρα της ζωής του Όσκαρ Γκραντ, ενός 22χρονου Αφροαμερικανού ο οποίος δολοφονήθηκε από αστυνομικό την Πρωτοχρονιά του 2009.

«Riddick»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ντέιβιντ Τούι με τους: Βιν Ντίζελ, Κέιτι Σάκοφ, Ματ Νέιμπλ, Τζόρντι Μόγια

Τραυματισμένος και εγκαταλελειμμένος σε έναν αφιλόξενο πλανήτη, ο Ρίντικ καταφέρνει να καλέσει βοήθεια. Αυτοί που καταφθάνουν, όμως, είναι δυο ομάδες μισθοφόρων, οι οποίοι τον θέλουν με κάθε τρόπο νεκρό.

«Όσα Φέρνει ο Χρόνος»

Αγγλική ταινία, σκηνοθεσία Ρίτσαρντ Κέρτις με τους: Ντόναλ Γκλίζον, Ρέιτσελ Μακ Άνταμς, Μπιλ Νάι

Στα 21 του, ο Τιμ ανακαλύπτει ότι μπορεί να ταξιδέψει στο παρελθόν και να αλλάξει κατά βούληση το παρόν του. Ξεκινάει λοιπόν προσπαθώντας να βρει φιλενάδα, αλλά τα πράγματα θα αποδειχτούν πολύ πιο περίπλοκα απ’ όσο αρχικά φανταζόταν.

«Οικογενειακή Υπόθεση»

Ρουμάνικη ταινία, σκηνοθεσία Καλίν Πέτερ Νέτζερ με τους: Λουμινίτα Γκεοργκίου, Μπογκντάν Ντουμιτράτσε, Φλορίν Ζαμφιρέσκου

Η Κορνέλια είναι μια ευκατάστατη και με υψηλές γνωριμίες Ρουμάνα αρχιτέκτονας, η οποία όταν ο γιος της σκοτώνει με το αυτοκίνητο ένα 14χρονο αγόρι θα κάνει τα πάντα για να μην τον αφήσει να πάει φυλακή.

«Νέα και Όμορφη»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Φρανσουά Οζόν με τους: Ζεραλντίν Παϊλάς, Σαρλότ Ράμπλινγκ, Φρεντερίκ Πιερό, Μαρίν Βακτ

Ένας χρόνος από τη (διπλή) ζωή της 17χρονης μαθήτριας Ιζαμπέλ, η οποία εργάζεται και ως πόρνη. Ο θάνατος ενός από τους πελάτες της «στην αγκαλιά της», όμως, θα ξεκινήσει μια σειρά απρόβλεπτων αποκαλύψεων.