Η ταινία «The Expendables» («Οι Αναλώσιμοι») έκανε την εμφάνισή της στις αίθουσες της Ελλάδας τον Αύγουστο του 2010 και συγκέντρωσε τα βλέμματα των απανταχού φαν της περιπέτειας χάρη στην πληθώρα ονομάτων που εμφανίζονταν.

Τον ίδιο μήνα έχει προγραμματιστεί να κάνει το ντεμπούτο της και η δεύτερη ταινία με τον προφανή τίτλο «The Expendable 2» ή αλλιώς «Οι Αναλώσιμοι 2». Το σημείο-κλειδί της ταινίας παραμένει το ίδιο, και αυτό δεν είναι άλλο φυσικά από την «παρέλαση» ηθοποιών που έχουν γράψει Ιστορία στις ταινίες του είδους.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε άλλωστε ο Σιλβέστερ Σταλόνε «πιστέψτε με όταν λέω ότι η ταινία αυτή είναι τεράστια από κάθε άποψη!». Με αυτό φυσικά εννοεί το πλήθος ονομάτων που θα εμφανιστούν. Ενδεικτικά αναφέρουμε: Τζέισον Στέιθαμ, Τζετ Λι, Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, Ντολφ Λούντγκρεν, Ράντι Κουτίρ, Τσακ Νόρις, Λίαμ Χέμσγουορθ, Ναν Γιού, Τέρι Κρουζ! Και το καλύτερο το αφήνουμε για το τέλος, αφού στους κεντρικούς ρόλους θα δούμε τους Σταλόνε και Σβαντζενέγκερ.

Ο σκηνοθέτης Σάιμον Ουέστ ενορχηστρώνει την ασυγκράτητη δράση σε γυρίσματα που ξεκίνησαν σε Ρωσία, Γαλλία και Χονγκ Κονγκ και συνεχίζονται στη Βουλγαρία. Έντονη είναι και η φημολογία για πέρασμα των Τζον Τραβόλτα και Νίκολας Κέιτζ.

Εν αναμονή λοιπόν του Αυγούστου οπότε και θα κάνει πρεμιέρα το «Expendables» απολαύστε το trailer της ταινίας..