Η Γκλόρια Εστεφάν επιβεβαίωσε ότι η Ρέιτσελ Ζέγκλερ θα την υποδυθεί στην επερχόμενη ταινία για τη ζωή της.
Η «βασίλισσα της λάτιν μουσικής» αποκάλυψε πως η πολυαναμενόμενη παραγωγή βρίσκεται στα σκαριά εδώ και καιρό και είναι σίγουρη ότι οι δημιουργοί της βρήκαν την ιδανική πρωταγωνίστρια στο πρόσωπο της 24χρονης σταρ του «West Side Story» και της πρόσφατης επιτυχίας «Evita» του West End. «Νομίζω ότι είναι καταπληκτική. Ξέρω ότι τα πήγε περίφημα στο “Evita”», δήλωσε στη στήλη «Bizarre» της εφημερίδας «The Sun», η βραβευμένη με οκτώ Grammy τραγουδίστρια.
«Ακόμα εργαζόμαστε για να πάρουμε το πράσινο φως, καθώς ψάχνουμε το πού και πώς θα γυριστεί. Το φιλμ ετοιμάζεται εδώ και αρκετά χρόνια. Και έτσι είναι. Δουλεύεις, δουλεύεις, δουλεύεις και μετά ξαφνικά, μπουμ, τραβιέται η σκανδάλη και πρέπει να το κάνεις αμέσως. Αλλά είναι υπέροχη» συμπλήρωσε. Η Εστεφάν υπογράμμισε πως έχει ήδη μιλήσει με την ηθοποιό.
Gloria Estefan has confirmed Rachel is set to play her in the upcoming biopic!
— Rachel Zegler Source (@ZeglerSource) October 17, 2025
She says there still needs to be an actual offer and the movie needs to be greenlit, but they’re almost there!
“I met her by Zoom. She's got a beautiful singing voice and she's a great actor.” pic.twitter.com/BfLvSJZONS
«Τη “συνάντησα” μέσω zoom. Έχει μια όμορφη φωνή και είναι σπουδαία ηθοποιός», ανέφερε, ενώ στη συνέχεια εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Ζέγκλερ θα δεχτεί τον ρόλο μόλις αυτός της προσφερθεί επίσημα. «Νομίζω ότι θα δεχτεί [τον ρόλο]. Απλά πρέπει να της δώσω το αληθινό μέρος. Οπότε πρέπει να λάβουμε την τελική έγκριση και είμαστε σχεδόν έτοιμοι», σημείωσε.
Αναφορικά με τη μουσική της καριέρα, η θρυλική τραγουδίστρια, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αποκάλυψε την επιθυμία της να εμφανιστεί στη θρυλική σκηνή Pyramid του Glastonbury, ακολουθώντας τα βήματα της κόρης της, Έμιλι η οποία έπαιξε στο φεστιβάλ πέρυσι, στο πλευρό της Σίντι Λόπερ.
Η Εστεφάν, σχολιάζοντας την εμπειρία της κόρης της, δήλωσε: «Είναι πολύ συναρπαστικό, τεράστιο και σύνθετο απ’ ότι έμαθα από την Έμιλι. Ήταν, ας πούμε, τρελό. Αλλά αυτό θα είναι σούπερ συναρπαστικό». Και πρόσθεσε: «Αν είμαι ακόμα εν ζωή, θα ήθελα πολύ να το κάνω. Πλέον, το Glastonbury δέχεται όλα τα είδη των καλλιτεχνών».