Πρεμιέρα έκανε στο Netflix η σειρά με υπερήρωες Jupiter’s Legacy που εντυπωσιάζει με τις μάχες, εφέ που καθηλώνουν και μια ιστορία η οποία κεντρίζει το ενδιαφέρον. Υπερήρωες που έχουν πλέον γεράσει και τα παιδιά που πρέπει να σηκώσουν στους ώμους τους ένα μεγάλο βάρος: Αυτό του να συνεχίσουν το έργο που άφησαν οι γονείς τους προστατεύοντας τον πλανήτη.

Tο newsbeast.gr δίνει την ευκαιρία σε δέκα τυχερούς αναγνώστες του να κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου στο οποίο βασίστηκε η σειρά που έχει ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους στην δημοφιλή πλατφόρμα, δηλώνοντας συμμετοχή στον διαγωνισμό που τρέχει στο Instagram εδώ.

Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο το οποίο στην ελληνική αγορά από τις Εκδόσεις Οξύ Comics και την Brainfood και αναμένεται να αποτελεί σημείο αναφοράς για όλα τα κόμικς του μέλλοντος. Το υπερηρωικό έπος των περιφανών δημιουργών Mark Millar και Frank Quitely, αφορά την περίοδο όπου οι μεγαλύτεροι ήρωες του κόσμου έχουν γεράσει και η κληρονομιά τους είναι δηλητηριώδης για τα παιδιά τους, τα οποία ποτέ δε θα καταφέρουν να σταθούν στο ύψος των αξιοθαύμαστων γονιών τους.

Ιδεολογικές, κοινωνικές και υπαρξιακές συγκρούσεις μεταξύ διαφορετικών γενεών, πρότυπα και στερεότυπα, που καταρρίπτονται και επαναπροσδιορίζονται, αλλά και οι πιο βαθιά συμπλεγματικές σχέσεις, αυτές μεταξύ γονέων και παιδιών, διαπραγματεύονται με φόντο την Αμερική της Μεγάλης Ύφεσης και του Σήμερα, σε ένα graphic novel που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον

Ξεφυλλίστε το Jupiter’s Legacy εδώ.

Η πλοκή της σειράς

Οι μεγαλύτεροι ήρωες του κόσμου, όσοι κρατούσαν ασφαλείς τους πολίτες, έχουν πλέον γεράσει. Τα χρόνια πέρασαν και τα κατορθώματα τους αλλά και η βαριά ευθύνη τους έχει περάσει πλέον στα παιδιά τους.

Εκείνα όμως από την μεριά τους αγωνιούν για το αν θα καταφέρουν να σταθούν αντάξια στο ύψος των κατορθωμάτων των γονιών τους. Οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες.

Η ιστορία της σειράς «Jupiter’s Legacy» ξεκινάει από τη δεκαετία του ’30 τότε που η πρώτη γενιά των υπερηρώων απέκτησε τις δυνάμεις της και έκαναν την εμφάνισή τους. Πλέον, με τα χρόνια να έχουν περάσει και η πείρα τους στην αντιμετώπιση του κακού να είναι περισσότερη από ποτέ, τιμώνται ως «γηραιότεροι φύλακες» και το δύσκολο έργο έχουν αναλάβει τα παιδιά τους.

Η σειρά του Netflix έχει αρκετά flashback, κάτι το οποίο είχε μαρτυρήσει ο ίδιος ο δημιουργός της σε παλιότερη συνέντευξη του. «Διασχίζει όλο το χρόνο και τον χώρο και εξηγεί το μυστήριο της ανθρώπινης ύπαρξη, όλα μέσα σε μία ιστορία υπερηρώων» είχε πει ο Mark Millar.

Πάρτε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό στο Instagram του Newsbeast και διεκδικήστε 10 αντίτυπα του βιβλίου «JUPITER’S LEGACY – ΒΙΒΛΙΟ ΕΝΑ» των Frank Quitely & Mark Millar.

Περισσότερα εδώ: