Αυτό που χρειαζόμαστε όλοι μας τις δύσκολες και περίεργες μέρες που διανύουμε είναι ερεθίσματα. Για να μπορούμε να ξεφεύγουμε, έστω για λίγο, από τη συνθήκη που βιώνουμε.

To newsbeast.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μικρός Ήρως, για δεύτερη εβδομάδα, δίνουν τη δυνατότητα σε όλους εμάς, τώρα που μένουμε σπίτι, να χαρούμε σε ηλεκτρονική μορφή, αγαπημένα κόμικς. Έτσι και αλλιώς όλα δείχνουν ότι αυτή η κατάσταση εγκλεισμού που βιώνουμε όλοι μας θα διαρκέσει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμα.

Όπως αναφέρουν και οι εκδόσεις «Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να εξοπλιστούμε με υπομονή και να βρούμε τρόπους να αξιοποιούμε εποικοδομητικά το χρόνο μας μέσα στο σπίτι».

Ενώ συμπληρώνουν ότι: «οι Εκδόσεις Μικρός Ήρως από την πλευρά τους θα συνεχίσουν με κάθε τρόπο, για όλο αυτό το διάστημα, ως μια ελάχιστη πράξη ανακούφισης, να σας προσφέρουν δωρεάν online κόμικς, για όλες τις ηλικίες και για όλα τα γούστα. Γιατί κόμικς σημαίνει πάνω απ’ όλα απόδραση, κάτι που έχουμε ανάγκη όλοι μας αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Τα 7 κόμικς που θα μπορείτε να διαβάσετε on line είναι τα παρακάτω:

Μπλεκ – Ο Μπλεκ Είναι Νεκρός

Τερματοφύλακας… Γιατρός

Το Παιδί Πάνθηρας

Μικρός Ήρως – Η Γαλανόλευκη Κυματίζει

Ποπάυ – Μπουκιά Και Συγχώριο

Τζούλια – Η Χαμένη Εικόνα

Ραντεβού Στον Παράδεισο (Αδημοσίευτο! Φιλοξενείται στο Μπλεκ #10 που κυκλοφορεί στις 12 Μαΐου)

Τα κόμικς θα είναι διαθέσιμα προς ανάγνωση έως και την Κυριακή 12 Απριλίου και μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ.

Καλό διάβασμα, ψυχραιμία και θετικές σκέψεις!

TAGS