Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ έδωσε συνέντευξη με αφορμή τη νέα τηλεοπτική σειρά «Fubar» που πρωταγωνιστεί μαζί με την κόρη του Katherine, αναφέροντας πως όταν ήταν μικρή έζησε μια τραυματική εμπειρία στα γυρίσματα της ταινίας «Εξολοθρευτής 2».

Όπως αναφέρει το movieweb.com, ο Χολυγουντιανός ηθοποιός ανέφερε πως το 1991 η κόρη του ήταν ενός έτος και την έφεραν στο πλατό. Τότε, είδε τον πατέρα της με μισό πρόσωπο μέσα στα αίματα, αφού εκείνος υποδύονταν ένα cyborg.

«Νομίζω ότι σιγά σιγά εκτέθηκαν σε αυτό. Έτσι, ακόμη και όταν η κόρη μου, η Κάθριν, ήταν ενός έτους, η Μαρία την έφερε στο πλατό. Θυμάμαι ότι με βλέπει με αυτό το μισό κρανίο, με αίμα να τρέχει, μισό άνθρωπο, ξέρετε, το πρόσωπό μου. Φανταστείτε ένα μωρό ενός έτους να βλέπει τον μπαμπά του έτσι», είπε χαρακτηριστικά.

«Άρχισε να ουρλιάζει και να κλαίει, είχε φρικάρει. Αυτή λοιπόν ήταν η πρώτη φορά σε ένα κινηματογραφικό σετ για εκείνη. Τα παιδιά μου έρχονταν στο πλατό όλη την ώρα και με έβλεπαν να ανατινάζω πράγματα, να σκοτώνω άπειρους ανθρώπους, να τους πυροβολώ και να τους μαχαιρώνω μέχρι θανάτου και όλα αυτά τα πράγματα – οδηγώντας πάνω από το σώμα τους, να ανατινάζω κτίρια», πρόσθεσε στη συνέχεια.