Πρεμιέρα έκανε πριν λίγες μέρες η σειρά «Rabbit Hole» της Paramount+ και στην Ελλάδα προβλήθηκε μέσω της COSMOTE TV. Η πρεμιέρα μάλιστα ήταν «διπλή» και χορταστική για τους τηλεθεατές. Η σειρά θα έχει συνολικά επεισόδια.

Το δίδυμο των Glenn Ficarra και John Requa, που ίσως τους γνωρίζετε από την πρόσφατη mini σειρά τους WeCrashed και από την ταινία Focus, έχει βάλει την υπογραφή του στο σενάριο του Rabbit Hole.

Σ ‘αυτό βλέπουμε και πάλι τον Kiefer Sutherland (24, Designated Survivor) σε έναν ρόλο με μπόλικη δράση και εξαπάτηση. Εδώ παίζει τον πράκτορα John Weir, ο οποίος αναλαμβάνει να εξαπατήσει οικονομικά συγκεκριμένους σημαντικούς και πλούσιους ανθρώπους ώστε να ωφελήσει κάποιους άλλους…πάλι σημαντικούς και πλούσιους! Απ’ ότι καταλαβαίνουμε δεν πέρασε και την καλύτερη παιδική ηλικία και ούτε στο παρόν είναι στα καλύτερα του, όντας χωρισμένος με ένα παιδί.

Η τελευταία του αποστολή δεν θα στεφθεί με επιτυχία και αντιθέτως θα τον βρει καταζητούμενο και ύποπτο για δύο δολοφονίες. Δεν θα αργήσει να ξεκινήσει να ξετυλίγεται ένα κουβάρι με δολοπλοκίες, θανάτους, μπόλικο μυστήριο και μπόλικα ερωτηματικά, με επίκεντρο φυσικά τον Weir. Ο κύκλος αυτών των 2 πρώτων επεισοδίων ολοκληρώνεται με μία φανταστική ανατροπή, με την εμφάνιση ενός πολύ γνωστού και υπέροχου ηθοποιού…αλλά δεν θα σας το χαλάσω, να το δείτε!

Η άποψη του lordoftheseries.gr

Πέρασα πολύ όμορφα βλέποντας την διπλή αυτή πρεμιέρα. Μικρά επεισόδια (45 λεπτά), γρήγορος ρυθμός, μπόλικη δράση και μυστήριο. Ό’τι πρέπει! Η σκηνοθεσία είναι αρκετά προσεγμένη, τόσο με τις όμορφα μονταρισμένες σκηνές «εξαπάτησης» που βλέπουμε κυρίως στο 1ο επεισόδιο αλλά και με τα αρκετά flashbacks. Η παρουσία του Kiefer Sutherland είναι προφανώς εγγύηση για μία σειρά δράσης/θρίλερ και περιμένω να δω πως θα συμμετάσχει στη συνέχεια της ιστορίας το υποστηρικτό cast.