Το The Crown σαρώνει στο Netflix και έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, το οποίο θέλει να ρίξει μια ματιά από την κλειδαρότρυπα στη ζωή των μοναρχών της Βρετανίας, όμως κάτι που απασχολεί αρκετό κόσμο, είναι η πιθανότητα να πεθάνει η βασίλισσα Ελισάβετ πριν ολοκληρωθεί η σειρά. Πόσο μάλλον, όταν η ιστορία έχει φτάσει στο σημείο να αφηγείται την ζωή της.

Σύμφωνα με την nypost.com, η διάσημη συνδρομητική πλατφόρμα έχει βρει την λύση και σε μια τέτοια περίπτωση, θα γυρίσει επεισόδια που σχετίζονται με την αληθινή επιχείρηση «Γέφυρα του Λονδίνου», ένα σχέδιο που διέρρευσε πριν λίγο καιρό και περιγράφει τα πρωτόκολλα που θα εφαρμοστούν σε περίπτωση που αποβιώσει.

«Έχουμε τη δική μας εκδοχή της Γέφυρας του Λονδίνου. Είναι εξαιρετικά εύστοχη αν βρισκόμαστε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Τα γυρίσματα θα σταματήσουν αμέσως αν είμαστε σε περίοδο παραγωγής, για τουλάχιστον μία εβδομάδα. Θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις για το πότε θα τα ξεκινήσουμε πάλι», δήλωσε σχετική πηγή.

Σημειώνεται, ότι η βασίλισσα Ελισάβετ είναι 96 ετών και από το 1960 υπάρχει πρωτόκολλο για την D-Day, όπως έχει ονομαστεί η ημέρα του θανάτου της και επικαιροποιείται συνεχώς, προκειμένου να συμβαδίζει με τα δεδομένα της εποχής, καθώς το πρώτο απ’ αυτά είχε συνταχθεί όταν η μονάρχης ήταν μόλις 34 ετών.