Με ανυπομονησία περιμένουν οι λάτρεις των σειρών την άφιξη του HBO Max στην Ελλάδα. Ωστόσο, όσοι περιμένουν την συγκεκριμένη άφιξη στην Ελλάδα, θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή περισσότερη, αφού η εταιρεία επιβεβαίωσε πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί τη φετινή χρονιά και ο λόγος είναι η Warner Bros. Discovery.

Η μητρική εταιρεία Warner Bros. Discovery υπόκειται σε μεγάλη αναδιάρθρωση, στην οποία η δημοφιλής υπηρεσία ροής βίντεο θα «ενωθεί» σε ένα πακέτο με την άλλη υπηρεσία του ομίλου, το Discovery+.

Το HBO Max έχει ήδη το ντεμπούτο του σε 61 περιοχές στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες ενώ τον περασμένο Οκτώβριο ανακοίνωσε πως θα επεκταθεί σε 6 χώρες, ανάμεσα τους και η Ελλάδα, κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Σε δήλωση που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο του TVBEurope και αναδημοσιεύεται στο lordoftheseries.gr, η εταιρεία ανέφερε πως: «Η Warner Bros. Discovery έχει δηλώσει δημόσια τη δέσμευσή της να παρέχει μια μοναδική υπηρεσία ροής που συνδυάζει το HBO Max και το Discovery+, αξιοποιώντας το απαράμιλλο περιεχόμενο του Ομίλου. Παραμένουμε δεσμευμένοι στην ανάπτυξη υψηλής ποιότητας παγκόσμιες υπηρεσίες σε περιοχές και νέες αγορές όπου έχουμε μια επιχείρηση ροής βίντεο»

Η Warner Bros Discovery έκανε το ντεμπούτο της νωρίτερα φέτος μετά τη συγχώνευση της Warner Bros και της Discovery, ενώ στην Ελλάδα, το Discovery+ ανακοινώθηκε μαζί με άλλες 11 χώρες μέσω της Vodafone.

Στην ανακοίνωση των τελευταίων οικονομικών αποτελεσμάτων, ο Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της εταιρείας David Zaslav δήλωσε πως: «Προς το παρόν δεν θα είμαστε παρόντες σε νέες αγορές. Προτεραιότητά μας για την επόμενη φάση είναι η ενοποίηση των υπηρεσιών μας και όχι η θετική ανάπτυξη της βάσης χρηστών μας».

Την περασμένη εβδομάδα, η Warner Bros. Discovery ανακοίνωσε επίσης ότι σχεδιάζει να περιορίσει την παραγωγή πρωτότυπων σειρών για το HBO Max στην Ευρώπη, με την παραγωγή να λήγει οριστικά σε ορισμένες περιοχές.