Θέλεις φέτος να πας στο Colourday Festival. Έχεις ήδη αγοράσει το εισιτήριό σου από τα Public και έχεις στην κατοχή σου και τα δωράκια που το συνοδεύουν. Τώρα μένει μόνο ένα αίνιγμα: τι φοράει κανείς στο μεγαλύτερο ελληνικό φεστιβάλ; Θα σας πω εγώ που πηγαίνω από το 2015!

1. Φοράς κάτι άνετο. Θα κάτσεις εκεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, οπότε δεν θέλεις τίποτα που να σε σφίγγει, να σε ζεσταίνει ή να σε πιέζει. Οπότε ένα σορτσάκι, μια κοντή σαλοπέτα, ένα ζιπ κιλότ ή ένα όχι πολύ κοντό αέρινο φορεματάκι είναι super elegant και comfy. Συνδύασέ το με αθλητικά παπούτσια ή ελβιέλες!

2. Φοράς κάτι που να σε προστατεύει. Η υγεία πάνω από όλα, οπότε εφόσον θα είναι κάτω από τον ήλιο, χρειάζεσαι ένα ωραίο καπέλο, γυαλιά και αρκετό αντηλιακό!

Φοράς είτε κάτι λευκό για να λειτουργήσει ως καμβάς για το χρώμα που θα πέσει πάνω σου είτε κάτι πολύ χρωματιστό για να ταιριάζει με το βαμμένο σου πρόσωπο και να βγάλεις τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες, είτε με το κινητό σου είτε με τους φωτογράφους που υπάρχουν στον χώρο.

Special Tip: Οι φωτογραφίες μετά το event ανεβαίνουν στο Facebook του Colourday Festival και τις έχεις δωρεάν.

Ως προς τα μαλλιά τώρα, μπορείς να παίξεις με αλογοουρές, κοτσιδάκια, messy bans, κορδέλες, στεφανάκια από λουλούδια για να είσαι περιποιημένη αλλά και δροσερή. Στο μακιγιάζ το ταλέντο και η δημιουργικότητά σου μπορούν να χτυπήσουν κόκκινο, αφού μπορείς να πειραματιστείς με τα χρώματα σε σκιές, eyeliner και κραγιόν, να προσθέσεις βλεφαρίδες και να κολλήσεις στρασάκια!

Τα νύχια επιβάλλεται να είναι είτε πολύχρωμα είτε σε έντονα φλούο χρώματα!