Από το περασμένο Σάββατο μέχρι σήμερα, με εξαίρεση την αργία της Κυριακής, η παραγωγή της ταινίας «Bricklayer» με πρωταγωνιστές τον Άαρον Έκχαρτ και τη Νίνα Ντόμπρεβ, συνεχίζονται στην περιοχή της Άνω Πόλης και συγκεκριμένα στο Τσινάρι, το οποίο έχει μετατραπεί σε ένα μεγάλο υπαίθριο στούντιο.

Υπερμεγέθη φωτιστικά, εξειδικευμένα ηχητικά συστήματα και φυσικά πλήθος καμερών, αναστατώνουν για λίγο ευχάριστα τους κατοίκους της γύρω περιοχής που βλέπουν για πρώτη φορά μια τέτοια παραγωγή να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια τους.

Ο Άαρον Έκχαρτ, όπως αναφέρει το grtimes.gr συνέχισε σήμερα τις σκηνές δράσης και όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, σχεδόν πριν από κάθε γύρισμα εξασκούνταν στην επόμενη σκηνή κάνοντας πρόβα με έναν βοηθό.

Η παραγωγή συνεχίζει να δηλώνει ιδιαίτερα ευχαριστημένη για τον τρόπο με τον οποίον συνεχίζονται τα γυρίσματα της ταινίας, πού θα αναδείξει σε παγκόσμιο επίπεδο την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Τα γυρίσματα στην Άνω Πόλη θα συνεχιστούν μέχρι και αύριο και από την Πέμπτη και μετά θα μεταφερθούν ξανά προς το κέντρο της πόλης, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται αυτά που θα γίνουν στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης το οποίο και θα μετατραπεί σε…. αρχηγείο της CIA.

Στην οδό Ελπίδος, πολύ κοντά στο σημείο όπου γίνονται τα γυρίσματα, έχουν σταθμεύσει πολλά φορτηγά για τη μεταφορά του εξοπλισμού και οποίος μεταφέρεται ανάλογα με τις ανάγκες, από τα δεκάδες άτομα που αποτελούν και το προσωπικό της παραγωγής.