Σε κεντρικό σημείο στη Γλυφάδα, επί της πολυσύχναστης Μεταξά, το all day Baron, δίνει έμφαση στα φρέσκα προϊόντα, την εξειδίκευση στον ποιοτικό καφέ και τη σωστή προετοιμασία του, την κουζίνα που παντρεύει το μοντέρνο με το παραδοσιακό, καθώς και τη φιλική και ταχεία εξυπηρέτηση. Έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι αποτελεί σταθερή επιλογή για τους κατοίκους αλλά και στους επισκέπτες της περιοχής, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Η προσοχή στην λεπτομέρεια, το ζεστό περιβάλλον του μαγαζιού, αλλά και η μουσική (soul, funk, swing, rock, house, nu disco) έχουν ως στόχο όλοι οι πελάτες να αποκτούν μια ευχάριστη εμπειρία και να περνάνε όμορφα, ώστε να επισκέπτονται το καθιερωμένο στέκι ξανά και ξανά. Πώς θα ζήσετε κι εσείς αυτή την εμπειρία; Επιλέγοντας το Baron τόσο για έναν χαλαρό καφέ με τους φίλους, όσο και για ένα απολαυστικό πρωινό, γεύμα ή δείπνο.

Στις προτάσεις του καταλόγου, θα βρείτε πιάτα που συνδυάζουν το παραδοσιακό με το μοντέρνο στοιχείο και παρασκευάζονται με πρώτες ύλες από όλη την Ελλάδα, όπως η ιταλική ομελέτα, η καρμπονάρα με σύγκλινο Μάνης, η σαλάτα με ταλαγάνι Μεσσηνίας, η ελληνική πίτσα, το ριζότο γλυκοκολοκύθας με προσούτο Ευρυτανίας, το υψηλής ποιότητας ribeye και η ταλιάτα Black Angus.

Στο μενού του Baron θα βρείτε, επίσης, προτάσεις με super foods (κινόα, goji berries), χωρίς γλουτένη (spaghetti) αλλά και διαιτητικά πιάτα (στον ατμό), για όλους εσάς που δίνετε ιδιαίτερη έμφαση και προσοχή στην διατροφή σας.

Όσοι δηλώνετε φανατικοί οπαδοί των γλυκών, προτιμήστε το Baron για το εκπληκτικό μιλφέιγ του (τραγανή σφολιάτα με ελαφριά κρέμα μασκαρπόνε, αρωματισμένη με βανίλια και φρούτα του δάσους) ή την crunchy mous (σοκολάτα γάλακτος σε τραγανή γκοφρέτα πραλίνας με ζελέ από μάνγκο και φρούτα του πάθους).

Tip: Κατά τη διάρκεια του έτους διοργανώνεται πληθώρα events όπως γευσιγνωσία κρασιού με συγκεκριμένο μενού, parties με guest djs ή live μουσική.

Info

Καθημερινά: 08.00-02.00
Τιμές: 3,90 ευρώ (cappuccino), από 7-9 ευρώ (ποτό), από 9,50 ευρώ (cocktail)

Δημάρχου Μεταξά Αγγέλου 30, Γλυφάδα
Τηλ. 210 8940116
[email protected]
www.facebook.com/pages/BARON


Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!