Έναν μήνα και κάτι πριν την πρεμιέρα της 11ης και τελευταίας σεζόν του The Walking Dead και το Lordoftheseries.gr μας δείχνει νέες φωτογραφίες και περιλήψεις για μερικούς από τους χαρακτήρες που θα μας απασχολήσουν.

Daryl

Ο λιγομίλητος Daryl είναι επιφυλακτικός, με μεγάλα βαρύ πάνω του, ειλικρινής αλλά πάνω από όλα στρατηγικός. Η νομαδικη του φύση του επιτρέπει να εξερευνά γνωστά και άγνωστα μονοπάτια. Το χάσμα του με την Carol είναι ένα θέμα που πρέπει να λύσει, αλλά το φαγητό και οι προμήθειες έχουν προτεραιότητα. Μια συμβουλή, μην πειράξετε ποτέ τον σκύλο του.

Carol

Η Carol είναι σταθερή στις προτεραιότητες της για να χτιστεί η Alexandria και να εξασφαλίσει την ασφάλεια όλων μέσα στα τείχη. Αλλά άλλοι βλέπουν τα μέσα επιβίωσης διαφορετικά. Το χάσμα με τον Daryl είναι στο μυαλό της καθώς συνεχίζει να λειτουργεί ανεξάρτητα. Πάντα θα πηγαίνει σε ακραία μέτρα για να προστατεύσει τον εαυτό της, την οικογένεια της και την κοινότητα.

Eugene

Παράτολμος με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο Eugene κουβαλάει πολλές ενοχές. Γνωρίζει τις συνέπειες από τις αποφάσεις που έχει πάρει ή θα πάρει στο μέλλον. Σε αυτήν την συναισθηματική κατάσταση, είναι το μυαλό του ικανό να εμπιστευτεί τι λέει και τι βλέπει;