Πανδαιμόνιο επικρατεί στα κοινωνικά μέσα με τους Νεαρούς Γαλαζοαίματους, όπως είναι ο ελληνικός τίτλος του πρόσφατου Young Royals.

Το σουηδικό δράμα ενηλικίωσης σημείωσε τρελή επιτυχία και όλοι αναρωτιούνται το ίδιο πράγμα: θα υπάρξει δεύτερος κύκλος;

Young Royals: Κακός χαμός με τη σειρά, τι ξέρουμε για δεύτερη σεζόν

Το Young Royals κατέγραψε εκπληκτικό σκορ κοινού στο Rotten Tomatoes (99%!), την ίδια ώρα που έφτασε στο Top 10 του Netflix. Πράγματα που σημαίνουν πως όχι μόνο το βλέπει ο κόσμος, αλλά και πως έχει μεγάλη απήχηση.

Ο επαναστατημένος νεαρός πρίγκιπας Βίλχελμ και οι περιπέτειές του στο σνομπ οικοτροφείο βρήκαν τη θέση τους στις καρδιές του κόσμου. Ο Βίλχελμ δεν είναι εξάλλου ο τυπικός γαλαζοαίματος, δεν συμπεριφέρεται πάντα με τον τρόπο που τον θέλει το βασιλικό πρωτόκολλο.

Τη σειρά λάτρεψαν οι φίλοι του The Crown και το Bridgerton, καθώς οι αναλογίες είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς.

Για την ώρα, δεν έχει ανακοινωθεί κάτι για δεύτερο κύκλο, ούτε όμως και για «ψαλίδι» στη σειρά. Την ώρα που οι φαν ελπίζουν για συνέχεια, οι περισσότεροι θεωρούν πως αυτό θα συμβεί.

Το Young Royals κάνει πάταγο, τόσο σε όρους τηλεθέασης, όσο και καλλιτεχνικής επιτυχίας.

Το Netflix κρατά ακόμα κλειστά τα χαρτιά του, καθώς παραείναι νωρίς για να αποφασίσει. Οι Νεαροί Γαλαζοαίματοι έκαναν εξάλλου πρεμιέρα μόλις την 1η Ιουλίου.

Αν πάρουν πάντως το πράσινο φως, δεν αποκλείεται να δούμε νέα επεισόδια μέσα στο 2022.