Είναι μια πρόταση που θα αγαπήσουν και τα παιδιά και οι γονείς τους, καθώς ευχάριστες μνήμες θα έρθουν στον νου και την οθόνη τελικά.

Είναι η καλύτερη πρόταση για παιδική σειρά στο Netflix αυτό το καλοκαίρι, έχοντας την ορμή του αξέχαστου παρελθόντος…

Netflix: Τι να δεις με το παιδί σου τον Ιούλιο

Το Masters of the Universe: Revelation κάνει επιτέλους πρεμιέρα στο Netflix στις 23 Ιουλίου, φέρνοντάς μας ξανά σε επαφή με τον Χ-Μαν και τον Σκέλετορ!

Οι Κυρίαρχοι του Σύμπαντος: Αποκάλυψη είναι μια σύγχρονη εκδοχή του αυθεντικού σύμπαντος του Χ-Μαν, των λατρεμένων κινουμένων σχεδίων της δεκαετίας του 1980.

Ο πόλεμος για την Ετέρνια ξεκινά ξανά και ο δημιουργός μάλιστα Κέβιν Σμιθ υπόσχεται πως η νέα σειρά για τον Χ-Μαν δεν θα καταστρέψει την παιδική μας ηλικία! Κι αυτό γιατί σέβεται απόλυτα τη μυθολογία του αγαπημένου υπερήρωα.

Το Masters of the Universe: Revelation μάς επαναφέρει στην Ετέρνια, την οποία έχουν καταστρέψει οι ανηλεείς μάχες Χ-Μαν και Σκέλετορ.

Όσοι έβλεπαν Χ-Μαν στην παιδική τους ηλικία θα το λατρέψουν και δεν αποκλείεται να περάσουν την αγάπη τους και στο παιδί τους.

Ο Κέβιν Σμιθ έχει σκεφτεί τη νέα σειρά ως άτυπη συνέχεια στα παλιά Χ-Μαν, έχοντας μάλιστα κατά νου τους αρχικούς τηλεθεατές της. Τους γονείς σήμερα της νέας γενιάς.

Γι’ αυτό και ξεκινά ουσιαστικά από εκεί ακριβώς που έμεινε η αυθεντική σειρά των 80s. Οι χαρακτήρες έχουν ανανεωθεί μεν δραστικά, αλλά η δυναμική των σχέσεών τους παραμένει ίδια και απαράλλακτη.

Το πρώτο μέρος του Masters of the Universe: Revelation θα είναι διαθέσιμο στο Netflix από τις 23 Ιουλίου 2021…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.