Εκατομμύρια άνθρωποι ορκίζονται ότι είναι από τα καλύτερα πράγματα που μπορεί να δει κανείς στο Netflix.

Και πλέον έχουμε τρεις χορταστικότατους τίτλους για binge-watching

Απογοήτευση: Τι να δεις αν ψάχνεις σειρά για… ξεκοκάλισμα

Ο τρίτος κύκλος του καταπληκτικού Disenchantment (Απογοήτευση, στα ελληνικά) έκανε πρεμιέρα στις αρχές του 2021 (15 Ιανουαρίου) για να κλέψει ακόμα περισσότερο τις καρδιές του παγκόσμιου κοινού.

Με τον πρώτο κύκλο να έρχεται τον Αύγουστο του 2018 και τον δεύτερο τον Σεπτέμβριο του 2019, το Disenchantment έκανε ένα μεγάλο διάλειμμα από τους δέκτες μας.

Εδώ έχουμε τους Άμπι Τζέικομπσον, Νατ Φάξον και Έρικ Άντρε να δανείζουν τις φωνές τους στη φοβερή και τρομερή σειρά κινουμένων σχεδίων του Ματ Γκρέινινγκ, ο οποίος έχει υπογράψει τη δημιουργία των τηλεοπτικών φαινομένων The Simpsons και Futurama.

Η Απογοήτευση διαδραματίζεται σε ένα μαγικό βασίλειο, εκεί που η πριγκίπισσα Μπιν (Τζέικομπσον) και οι δύο συνεργάτες της στο «έγκλημα», το ξωτικό Έλφο και ο δαίμονας Λούσι, αφήνουν τον τηλεθεατή με το στόμα ανοιχτό με τα καμώματά τους.

«Τα καθήκοντα της πριγκίπισσας την καλούν, αλλά εκείνη προτιμά να τα πίνει. Η επαναστατική Μπιν εξοργίζει τον βασιλιά και προκαλεί το χάος με έναν δαίμονα και ένα ξωτικό», μας λέει το Netflix στη σύνοψη του πρώτου κύκλου.

Το Netflix ετοιμάζει πυρετωδώς τον 4ο κύκλο του Disenchantment, ανακοινώνοντας επισήμως την ανανέωση της σειράς λίγο μετά την πρεμιέρα της τρίτης σεζόν.

Πρόκειται φυσικά για κινούμενα σχέδια για ενηλίκους, από αυτά που μας έχει συνηθίσει ο πάντα ανατρεπτικός Ματ Γκρέινινγκ. Είναι εύκολα μια από τις καλύτερες κωμικές σειρές του Netflix, ένα must-watch ήδη από το 2018.

Τριάντα επεισόδια (των 22-36 λεπτών) είναι ήδη διαθέσιμα και θα έρθουν άλλα 10. Και μετά βλέπουμε…