Μια ακόμη συνέχεια στο reunion της σειράς «Τα Φιλαράκια» που προβλήθηκε τον προηγούμενο μήνα έδωσε ο Τζέιμς Κόρντεν κάνοντας ένα υπέροχο Carpool Karaoke με τους πρωταγωνιστές της σειράς. Το απόσπασμα των 11 λεπτών προβλήθηκε στο «Late Late Show» και αυτή τη φορά το Carpool Karaoke έγινε μέσα σε ένα γκολφ καρτ, προκειμένου να χωράνε όλοι τους.

Ο Κόρντεν οδήγησε το όχημα μέσα στα στούντιο της Warner Bros, παραλαμβάνοντας τους έξι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς: Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Τζένιφερ Άνιστον, Ματ ΛεΜπλανκ, Ντέιβιντ Σουίμερ και Μάθιου Πέρι.  Στη συνέχεια, τραγούδησαν όλοι μαζί κάτι αναμενόμενο: το «I’ll Be There For You» του συγκροτήματος The Rembrandts, που ακουγόταν στους τίτλους της σειράς.

Στη συνέχεια ο Τζέιμς Κόρντεν «πάρκαρε» το γκολφ καρτ και πήγε να κατέβει, αλλά ξέχασε το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα να τσουλήσει το όχημα. Οι ηθοποιοί τσίριξαν και εκείνος διόρθωσε αμέσως το λάθος του.

Όταν οι πρωταγωνιστές κατέβηκαν τελικά και έφυγαν, εκείνος είπε στην κάμερα «Παραλίγο να σκοτώσω όλο το καστ από τα “Φιλαράκια”», με την βόλτα να καταλήγει στο Central Perk, την θρυλική καφετέρια που μαζεύονταν, όπου ο Κόρντεν τους έκανε διάφορες ερωτήσεις. 

Friends – Δείτε το βίντεο