Rhyme Time Town το λένε και είναι μια πολύχρωμη, κεφάτη και γεμάτη υπέροχη μουσική σειρά κινουμένων σχεδίων για τους πολύ μικρούς μας φίλους.

Η σκυλίτσα Ντέιζι και ο γατούλης Κόουλ μάγεψαν τα μικρά παιδιά με τις διασκεδαστικές περιπέτειές τους και η φανταστική σειρά της DreamWorks επέστρεψε μόλις με καινούρια επεισόδια.

Η Μικρή Τραγουδοχώρα: Διαθέσιμος ο ολοκαίνουριος δεύτερος κύκλος της απίθανης σειράς

Στις 15 Ιουνίου 2021 έκανε πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος του Rhyme Time Town και δρέπει ήδη δάφνες.

«Τα φιλαράκια Ντέιζι και Κόουλ επιστρέφουν για ακόμα περισσότερες μουσικές περιπέτειες και διασκέδαση με την παρέα τους, λύνοντας προβλήματα με ομαδικότητα και φαντασία!», μας λέει το Netflix στη σύνοψη της νέας σεζόν.

Η πρώτη σεζόν αποβιβάστηκε στην πλατφόρμα τον Ιούνιο του 2020, αποτελούμενη από μόλις 6 επεισόδια. Ο δεύτερος κύκλος είναι όμως χορταστικότατος, φέρνοντάς μας 15 ημίωρα επεισόδια.

Η Μικρή Τραγουδοχώρα είναι τμήμα της συμφωνίας-μαμούθ που έκανε το Netflix με την Dreamworks Animation το 2013, η οποία περιλαμβάνει 300 ώρες αποκλειστικού περιεχομένου για τον γίγαντα του streaming.

Ώρα να ξανακούσουμε λοιπόν τις φωνές των Λουκ Έιμις, Άναμπελ Γουεστερνχόλζ-Σμιθ και Μάντι Έβανς, αφήνοντας την πλοκή και τη μουσική να συνεπάρουν για άλλη μια φορά τους μικρούς τηλεθεατές…