Το Netflix θα είναι το νέο σπίτι της DreamWorks Animation Television, φιλοξενώντας το 2019 και το 2020 τρεις ολοκαίνουριες παιδικές και οικογενειακές σειρές.

Πρώτη-πρώτη, στις 6 Σεπτεμβρίου, βγαίνει στη δημοφιλή πλατφόρμα η σειρά «Οι Απίθανες Περιπέτειες του Άρτσιμπαλντ», κατάλληλη από 7 ετών.

Πρόκειται για ένα παιδικό πρόγραμμα που περιστρέφεται γύρω από ένα κοτοπουλάκι και βασίζεται στο χιλιοτραγουδισμένο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και ομώνυμο παιδικό βιβλίο του βραβευμένου με Emmy, Τόνι Χέιλ. Ο οποίος δανείζει και τη φωνή του στη σειρά.

Ο Άρτσιμπαλντ είναι ένα χαρούμενο κοτοπουλάκι που έχει τη διασκέδαση πολύ ψηλά στη ζωή του. Και μπορεί ζώντας τη στιγμή να περιπλανιέται αριστερά και δεξιά, πάντα βρίσκει ωστόσο τον τρόπο να επιστρέφει σπίτι του. Ξεχνώντας φυσικά μονίμως να κάνει τις δουλειές του σπιτιού.

Τι λέει ο Άρτσιμπαλντ στα παιδάκια του κόσμου; Πως σημασία έχει να είσαι εκεί για τους δικούς σου ανθρώπους και αυτό που μετράει είναι το ίδιο το ταξίδι, όχι ο προορισμός. Πάνω από όλα, η ζωή είναι μια περιπέτεια…