«Πέσε μέσα και βγαίνεις έξω», αυτός είναι ο απλός να τον πεις, δύσκολο να τον τηρήσεις κανόνας του τηλεπαιχνιδιού που έχει γίνει παγκόσμια επιτυχία.

Και μιλάμε για κακό χαμό! Το καλοκαίρι του 2020, όταν κυκλοφόρησε το Floor is Lava, πέρασε έναν ολόκληρο μήνα στο Top 10 του Netflix σε πάμπολλες χώρες, μεταξύ αυτών ΗΠΑ και Αγγλία.

Σύμφωνα με το κανάλι, το σόου είδαν πάνω από 37 εκατ. νοικοκυριά στις τέσσερις γωνιές του πλανήτη, κάνοντάς το μια από τις πλέον απροσδόκητες επιτυχίες του streaming.

Το Πάτωμα Είναι Λάβα: Πότε έρχεται η δεύτερη σεζόν του διασκεδαστικού παιχνιδιού

Ομάδες των τριών μελών πρέπει να περάσουν από εμπόδια χωρίς να πατήσουν το «καυτό» πάτωμα. Αυτό είναι με δυο λόγια το Πάτωμα Είναι Λάβα, ένα παιχνίδι για όλη την οικογένεια που κέρδισε το παγκόσμιο κοινό με την απλότητα και το απροσχημάτιστο γέλιο που σκορπά απλόχερα.

Οι νικητές φεύγουν με 10.000 δολάρια στην τσέπη, αλλά και μια λάμπα λάβας φυσικά.

Το Netflix δεν θα μπορούσε να μη δώσει το πράσινο φως και για δεύτερη σεζόν, με την επίσημη ανακοίνωση να έρχεται τον φετινό Απρίλιο. Το αποκάλυψε το ίδιο το κανάλι σε αποκλειστικό θέμα του Variety. Ξανά σε παρουσίαση Ράτλετζ Γουντ.

Το παιχνίδι βρίσκεται ακόμα σε στάδιο προπαραγωγής. Στις 14 Ιουνίου ανακοινώθηκε πως έκλεισαν και οι παίκτες, με τα γυρίσματα να ξεκινούν στην Καλιφόρνια στα τέλη του καλοκαιριού.

Το Netflix έχει ανακοινώσει πως περιμένουμε τη νέα σεζόν το 2022. Πότε ακριβώς, θα περιμένουμε να δούμε…