Άνθρωποι πηδάνε από καρέκλα σε καρέκλα, κρέμονται από κουρτίνες και αιωρούνται από πολυελαίους, καθώς δεν πρέπει με τίποτα να ακουμπήσουν στο πάτωμα.

Γιατί; Γιατί «Το πάτωμα είναι λάβα»! Αυτό είναι το νέο ριάλιτι που μας έφερε το Netflix στις 19 Ιουνίου και είναι όσο αστείο και αλλόκοτο ακούγεται.

Το νέο βαρύ πυροβολικό του Netflix στην κούρσα των σταθμών για ακραία ριάλιτι είναι λοιπόν γεγονός, παίρνοντας ένα παιχνίδι που έπαιξε πιθανότατα κάθε παιδί στη ζωή του και μετατρέποντάς το σε τηλεοπτικό προϊόν.

Το έπαιζε και η Megan McGrath με τον αδερφό της όταν ήταν μικρά, πηδώντας από καρέκλες σε τραπέζια και στρώνοντας κάτω μαξιλάρια, ώστε να μην πατήσουν στο πάτωμα. Τα χρόνια πέρασαν, η Megan έγινε διευθύντρια της Haymaker Media και δεν ξέχασε ποτέ τα παιδικά καμώματα, φέρνοντάς τα στην τηλεόραση.

Το Netflix έβγαλε το παιχνίδι από το σπίτι και το έφερε σε μεγάλα στούντιο με διαστημόπλοια και Μοάι αγάλματα, γεμίζοντας τον χώρο με λάβα.

Το σόου εντάσσεται αναμφίβολα στη νέα γενιά αμερικανικής τηλεόρασης, συνδυάζοντας ριάλιτι, φυσικές δοκιμασίες, γέλιο και γελοιοποίηση.

Ένα από τα 10 μισάωρα επεισόδια το βλέπεις άνετα!