Δεν ήταν απλώς μια από τις καλύτερες σειρές ντοκιμαντέρ που είδαμε τα τελευταία χρόνια, αλλά και ένα από τα δημοφιλέστερα προγράμματα που παρουσίασε ποτέ το Netflix.

Κι έτσι η όρεξη των περισσότερων παραμένει ακόρεστη για έναν δεύτερο κύκλο. Ποιος έχει χορτάσει τον ανεκδιήγητο Joe Exotic;

Το «Tiger King: Φόνοι, Χάος και Τρέλα» ήταν ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του τι μπορεί να κάνει μια streaming υπηρεσία όταν δίνει πλουσιοπάροχο budget σε μια σειρά.

Μια σειρά-σίφουνα που έφερε το φως σε πράγματα που παραμένουν συνήθως στο σκοτάδι, μιας και σπανίως έχουμε ρίξει ματιές στον κόσμο της αγοράς άγριων ζώων.

Κανείς δεν περίμενε βέβαια η σειρά που έκανε πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2020 να γίνει τέτοια αδιανόητη επιτυχία, έγινε όμως. Σύμφωνα με τη Nielsen, τη σειρά είδαν πάνω από 34 εκατ. άνθρωποι στις πρώτες 10 μέρες της κυκλοφορίας της!

Τι γίνεται όμως με το μέλλον της; Για την ώρα, στο Netflix θα βρει κανείς τα 7 επεισόδια του πρώτου κύκλου, και ένα σπέσιαλ όγδοο που βγήκε στις 12 Απριλίου 2020 με τον Τζόελ ΜακΧέιλ να περνά από συνεντεύξεις αρκετούς συντελεστές της σειράς.

Παρά το γεγονός ότι το Netflix δεν έχει δώσει επισήμως το πράσινο φως για έναν δεύτερο κύκλο, υπάρχουν πράγματα που κάνουν κάποιους να πιστέψουν ότι έρχονται νέα επεισόδια.

Λάδι στη φωτιά έριξε δημοσίευμα του BBC, που αποκάλυψε πως το κανάλι έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα για μια δεύτερη σεζόν της σειράς.

Επιπλέον, οι James Gerrtson και John Reinke της σειράς υπαινίχθηκαν αμφότεροι πως θα ακούσουμε μεγάλα νέα τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο του 2021.

Αν τελικά συμβεί, οι φήμες μιλούν για 7-8 νέα επεισόδια. Και δεν αποκλείεται να προλάβουμε να τα δούμε ακόμα και μέσα στο 2021.