Το Netflix μάς έφερε αρκετές σειρές τον Απρίλιο και οι τίτλοι που ξεχώρισαν είναι το εξαιρετικό Το Ερπετό και η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Τζέιμι Φοξ στη μικρή οθόνη Μπαμπά, με Ντροπιάζεις!.

Πριν εκπνεύσει ο μήνας, το Netflix εγκαινιάζει άλλη μια σειρά που έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις των κριτικών, μια μικρή έκπληξη από την Τουρκία.

Φατμά τη λένε και πρωταγωνιστεί η τουρκάλα ηθοποιός Μπουρτζού Μπιριτζίκ στον ομώνυμο ρόλο, ενσαρκώνοντας μια καθαρίστρια με ένα σκοτεινό μυστικό.

Η Φατμά έζησε μια τραγωδία στη ζωή της, γεγονός που θα τη μετατρέψει στην πιο παράξενη και απροσδόκητη serial killer.

Η αφανής αυτή ηρωίδα της καθημερινότητας ξεκινά να διαπράττει μια σειρά φόνων, ενώ ψάχνει τον χαμένο σύζυγό της. Οι πληγές του παρελθόντος θα έρθουν να τη βρουν, όπως υπαινίσσεται το τρέιλερ, το οποίο δεν αποκαλύπτει ωστόσο πολλά.

Σύμφωνα με ό,τι έχει γίνει γνωστό, η πρώτη σεζόν αποτελείται από 6 επεισόδια. Η υπόθεσή της μάλιστα έχει γίνει αντικείμενο έντονου σχολιασμού, καθώς πολλοί φαίνεται να την περιμένουν πώς και πώς.

Η Φατμά, κατά πρώτο, δεν σκοτώνει τυχαίους ανθρώπους. Κάθε άνθρωπος που βγάζει από τη μέση τη φέρνει πιο κοντά στον στόχο της, να ξαναβρεί τον εξαφανισμένο σύζυγό της.

Και μιας και είναι επαγγελματίας καθαρίστρια, φαίνεται να ξέρει τον τρόπο να καθαρίζει καλά τα δολοφονικά ίχνη της.

Η σειρά είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία του Ουζγκούρ Ουνουρμέ και παίζουν μια σειρά γνωστών στην Τουρκία ηθοποιών, όπως οι Μπουρτζού Μπιριτζίκ, Ουγούρ Γιουτζέλ και Μεχμέτ Γιλμάζ Ακ.

Ο Pelin Distas, υπεύθυνος περιεχομένου του Netflix για την Τουρκία, δήλωσε μάλιστα πως η Φατμά είναι μια σειρά «γροθιά στο στομάχι». Αλλά και μια αλληγορία για το «πώς ζεις ως γυναίκα στην Τουρκία».

Η Μπιριτζίκ είναι ανερχόμενο αστέρι της Τουρκίας και η σειρά χαρακτηρίζεται από το κανάλι ως «πολυαναμενόμενο Netflix Original από την Τουρκία».

Κάνει πρεμιέρα αύριο, 27 Απριλίου 2021…