Ήρθε στις οθόνες μας σεμνά και ταπεινά στις 14 Απριλίου και είναι μια κωμωδία καταστάσεων που πολλοί θα ταυτιστούν μαζί της.

Έχουν περάσει εξάλλου 20 χρόνια χωρίς να δούμε τον αγαπημένο Τζέιμι Φοξ σε sitcom και το γεγονός της μεγάλης επιστροφής του στη μικρή οθόνη χαιρετίστηκε από όλους.

Ο Φοξ βραβεύτηκε στις δύο αυτές δεκαετίες με Όσκαρ, Grammy και Χρυσή Σφαίρα και είναι προφανώς διαφορετικός ηθοποιός από την εποχή που πρωταγωνιστούσε στο The Jaime Foxx Show (1996-2001).

Ώρα λοιπόν να τον ξαναθυμηθούμε σε κωμικό τηλεοπτικό ρόλο, ως πατέρα μιας πολύ ανεξάρτητης κόρης. Εκείνος είναι ιδιοκτήτης εταιρείας καλλυντικών, ενώ εκείνη μια πεισματάρα έφηβη (Κάιλα Ντρου) που έρχεται να ζήσει μαζί του μετά τον θάνατο της μητέρας της.

«Μπαμπά, με Ντροπιάζεις!» (Dad Stop Embarrassing Me!) τη λένε και είναι μάλιστα εμπνευσμένη από τη σχέση του ίδιου του Τζέιμι Φοξ με την κόρη του, Κορίν.

Τον Φοξ τον έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια σε κινηματογραφικά δράματα και ταινίες δράσης, ώρα να τον ξαναδούμε λοιπόν στον προνομιακό του χώρο, την κωμωδία.

Ο Φοξ συνυπογράφει τη δημιουργία της σειράς, με τον βετεράνο πια Τζιμ Πάτερσον, μιας σειράς γεμάτη από γλυκόπικρο χιούμορ και καταστάσεις πατρότητας γνώριμες σε κάθε γονιό.

Ανάλαφρη και ξεκαρδιστική, έχει το δίδυμο Τζέιμι Φοξ και Ντέιβιντ Άλαν Γκρίερ να κλέβουν αβίαστα την παράσταση…