Μετά την περσινή, παρθενική του εμφάνιση στο Μέγαρο Μουσικής, ο σπουδαίος πιανίστας Ludovico Einaudi έρχεται για δεύτερη φορά στη χώρα μας, για να εμφανιστεί στο Ηρώδειο την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου.

O Einaudi έχει κυκλοφορήσει μία σειρά από άλμπουμ που ανέβηκαν σε περίοπτες θέσεις στα chart και σημείωσαν πωλήσεις υψηλότερες από ένα εκατομμύριο, ξεπουλάει τα εισιτήρια των πιο εκλεκτών αιθουσών συναυλιών σε όλο τον κόσμο, συνέθεσε μία σειρά από βραβευμένα κινηματογραφικά scores και βρίσκεται στην κορυφή των δημοσκοπήσεων του ακροατηρίου καθιστώντας τον ένα μοναδικό φαινόμενο του διαδικτύου.

Ο Ludovico έγινε γνωστός σε ένα ευρύ κοινό, από τα κομμάτια του που συμπεριλήφθηκαν στα soundtracks των πρόσφατων ταινιών «Intouchables» και «I’m Still Here» αλλά και στην τηλεοπτική μεταφορά του «Doctor Zhivago», στο «This is England» και «Acquario» (όπου κέρδισε το Grolla D’oro για το Best Soundtrack). Τα τραγούδια «Walk» & «Run» που ακούγονται στα ραδιόφωνα την τελευταία χρονιά είναι από το νέο άλμπουμ του Ludovico Einaudi, «In A Time Lapse».

Το νέο του άλμπουμ «In A Time Lapse» χρειάστηκε δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί και ηχογραφήθηκε τον Οκτώβριο του 2012 σε ένα μοναστήρι κοντά στην Βερόνα.