Η 6η σεζόν του Outlander υποδέχεται τρεις νέους ηθοποιούς, που θα μας συστήσουν στην οικογένεια των Christies! Μέσα από τρία διαδοχικά βίντεο όπως μας ενημερώνει το Lordoftheserie.gr , ο επίσημος λογαριασμός της σειράς του STARZ και του Netflix μας παρουσίασαν τους τρεις νέους ηθοποιούς, οι οποίοι είναι οι Mark Lewis Jones (The Crown), Jessica Reynolds (My Left Nut) και Alexander Vlahos (Versailles).

Οι υποδοχές ξεκίνησαν με τον Jones, που θα υποδυθεί τον Tom Christie, ένα συν-φυλακισμένο του Jamie στη φυλακή του Ardsmuir και ένθερμο υποστηρικτή των Προτεσταντών, που θέλει να εγκατασταθεί στο Fraser’s Ridge…φυσικά με κάποια ένταση να τον συνοδεύει.

Mark Lewis Jones is Tom Christie | Outlander

Are you ready to meet the Christies? First things first, I’m thrilled to welcome Mark Lewis Jones as Tom Christie, a fellow Ardsmuir prisoner and devout Protestant who arrives on Fraser’s Ridge seeking a place to settle… though not without some tension.

Posted by Outlander on Friday, March 19, 2021

Η Reynolds, με μόλις δύο υποκριτικές συμμετοχές στην καριέρα της, θα ενσαρκώσει την Malva Christie, που ο Tom την μεγάλωσε σαν παιδί του και έχει σαγηνευτεί από τη μοντέρνα σκέψη και την δουλειά της Claire, μπλέκοντας την σε μπελάδες με τον συντηρητικό πατέρα της.

Jessica Reynolds is Malva Christie | Outlander

Join me in giving the warmest of welcomes to Jessica Reynolds who plays Malva Christie, Tom’s spirited daughter who is captivated by Claire’s work and modern thinking, getting her into trouble with her conservative father.

Posted by Outlander on Friday, March 19, 2021

Τελευταίος στις παρουσιάσεις ήταν ο δικός μας -ελληνικής καταγωγής- Ουαλός, Vlahos. Θα υποδυθεί τον Allan Christie, γιο του Tom και αδερφό της Malva, που είναι υπερ-προστατευτικός με την οικογένεια του στον νέο περιβάλλον εγκατάστασης τους.

Alexander Vlahos is Allan Christie | Outlander

Last but *certainly* not least… meet Alexander Vlahos AKA our Allan Christie. Son to Tom and brother to Malva, Allan is highly protective of his family as they settle into this new environment.

Posted by Outlander on Friday, March 19, 2021
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.