Ένας από τους πιο ταλαντούχους και αγαπητούς δημιουργούς της γενιάς του, ο Κωστής Μαραβέγιας καλεί τους φίλους του για δεύτερη χρονιά στον δροσερό κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών για ένα πολύχρωμο πολιτισμικό μουσικό πάρτι, από αυτά που ξέρει να στήνει με κάθε ευκαιρία.

Σε συνέχεια των δυο sold out συναυλιών του το καλοκαίρι του 2013 στο Κήπο του Μεγάρου και τη κυκλοφορία του διπλού live cd (ζωντανή ηχογράφηση των δυο αυτών συναυλιών), ο νεαρός τραγουδοποιός προσκαλεί και πάλι παλιούς και νέους φίλους να χορέψουν και να τραγουδήσουν μαζί του, σε ένα ανεπανάληπτο «Weekend» την Παρασκευή 27 και την Κυριακή 29 Ιουνίου.

Μουσικός, περφόρμερ, πολυοργανίστας και συνθέτης, ο Κωστής Μαραβέγιας ξεχώρισε από το ξεκίνημά του με τραγούδια που η μελωδία και ο στίχος τους χαρακτηριζόταν από ευρηματικότητα, χιούμορ, ευφυΐα και χαρούμενη διάθεση. Η μουσική του που ακροβατεί ανάμεσα σε μεσογειακές και βαλκανικές αναφορές, jazz και bossa nova στοιχεία, με πλούσιες ενορχηστρώσεις, τον έχει κατατάξει σ’ έναν από τους εμπορικότερους και πιο δημοφιλείς δημιουργούς της γενιάς του.

Στον Κήπο του Μεγάρου, ο Κωστής Μαραβέγιας θα μας πει τραγούδια από το ξεκίνημά του μέχρι τις ιστορίες της «Λόλας», αλλά και τραγούδια από κάθε γωνιά του πλανήτη, καθώς και πολλά απ’ όσα ερμήνευσε στις δυο ξεχωριστές βραδιές που χάρισε στο κοινό πέρσι το καλοκαίρι, με τη βοήθεια των εξαιρετικών μουσικών της μπάντας του: Νίκο Αγγλούπα (κρουστά, ηλεκτρική κιθάρα, πλήκτρα, φωνή), Άγγελο Αγγελίδη (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι, ακορντεόν), Κρίτωνα Μπελλώνια (τύμπανα) και Μιχάλη Καλκάνη (κοντραμπάσο).

Η συναυλία του Κωστή Μαραβέγια αποτελεί συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και της Minos EMI.