Τα δεδομένα της καθημερινότητας μας αλλάζουν μέρα με τη μέρα γεγονός που μπορεί να μας επηρεάσει με διάφορους τρόπους. Αυτές τις στιγμές με όποιον και αν έχουμε επιλέξει να περάσουμε το χρόνο μας είναι πιο σημαντικό από ποτέ να εκμεταλλευόμαστε τη κάθε στιγμή και να ανεβάσουμε τη ψυχολογία και τη διάθεση μας. Άλλωστε η ζωή δεν σταματάει, ο ήλιος συνεχίζει να μας χαρίζει ακόμη ηλιόλουστες ημέρες που μας θυμίζουν κάτι από καλοκαίρι και πιο ανέμελες στιγμές.

Κάτι τέτοιες στιγμές που ο ήλιος βρίσκεται στον ουρανό και το σπίτι γεμίζει με φως και ζεστασιά είναι ευκαιρία για να μαζευτούμε στο τραπέζι, να φάμε και να πιούμε. Είτε στρώσουμε στο μπαλκόνι, είτε στην αυλή είτε μέσα στο σπίτι μπορούμε να χαρούμε μία ηλιόλουστη μέρα ξεχνώντας όλα όσα μας προβληματίζουν για λίγο.

Σε αυτό βοηθάει φυσικά και η προσθήκη ούζου στο τραπέζι το οποίο προσφέρει τη δική του νότα και μπορεί να κάνει μία ηλιόλουστη μέρα ακόμη πιο όμορφη και ζεστή. Το άρωμα και η γλυκάδα του τονώνουν τη διάθεση μας, εξυψώνουν ακόμη περισσότερο τη γεύση του φαγητού και φέρνουν στο μυαλό όμορφες αναμνήσεις.

Και επειδή το ρητό πάει «Έχει ήλιο, Έχει Πλωμάρι» και «Αν έχει Πλωμάρι, έχει πάντα ήλιο» επιλέγουμε Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, για να κορυφώσουμε ακόμη περισσότερο τη στιγμή και τα συναισθήματα μας αλλά και να απογειώσουμε κάθε μέρα που έχει ήλιο οποιαδήποτε στιγμή και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Μία γουλιά του μας φέρνει στη μνήμη εικόνες από όμορφες αναμνήσεις, ήλιο και μας χαλαρώνει. Ενώ η γεύση του συνδυάζει την απόλυτη ισορροπία μεταξύ αλκοόλ και γλυκού. Αυτός είναι και ένας λόγος που ταιριάζει με ότι και αν σερβίρουμε στο τραπέζι.

Αυτές τις στιγμές λοιπόν τις περνάμε ευχάριστα παρέα με τους αγαπημένους μας, με ήλιο και με ούζο Πλωμάρι.