«Μπισκοτοζωάκια» το λένε και είναι μια κωμική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων που είχε παρουσιαστεί πριν από τρία χρόνια στο γνωστό Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων του Ανεσί στη Γαλλία το 2017.

Και μετά ξεκίνησαν οι περιπέτειές τους με τη διανομή! Η οποία μπορεί κάποιες φορές να μετατραπεί σε εφιάλτη, όπως ακριβώς έγινε εδώ.

Ενώ δηλαδή το «Animal Crackers» είναι χαριτωμένο και έχει πολλά βαριά χαρτιά στο καστ του, δεν μπορούσε να βρει τη θέση του στην αγορά. Και κάπου εκεί μπαίνει το Netflix, που το αγόρασε φέτος, τρία χρόνια μετά, σώζοντάς το από βέβαιο θάνατο.

Το κανάλι το παρουσίασε μάλιστα εκ νέου στο φετινό Ανεσί (διαδικτυακά τώρα, λόγω κορονοϊού), με τον κόσμο να το λατρεύει για άλλη μια φορά!

Το animation είναι διαθέσιμο στο Netflix από τις 24 Ιουλίου, σε παγκόσμια μάλιστα πρεμιέρα σε σχεδόν 200 χώρες.

Είναι φτιαγμένο από τον σκηνοθέτη της «Mulan», Τόνι Μπάνκροφτ, στα Blue Dream Studios της Ισπανίας και έχει μια στρατιά από αγαπημένες φωνές στο καστ του.

Ίαν ΜακΚέλεν, Ντάνι Ντε Βίτο, Σιλβέστερ Σταλόνε, Έμιλι Μπλαντ, Τζον Κραζίνσκι κ.ά., την ίδια ώρα που τους χαρακτήρες έχει σχεδιάσει ο Κάρτερ Γκούντριχ του «Despicable Me»!

Θα ήταν κρίμα να χαθούν στην κινηματογραφική λήθη τα κωμικά «Μπισκοτοζωάκια», που έχουν έναν σατανικό -και εξόχως αναγνωρίσιμο- Ντάνι ΝτεΒίτο να παίζει με διαβολικά μπισκοτοζωάκια…