Τα θέατρα ανοίγουν και ο Μάρκος Σεφερλής ήδη γράφει το επόμενο θεατρικό του έργο το οποίο θα «ανέβει» στο Δελφινάριο. Ο ηθοποιός, όπως κάθε καλοκαίρι, θέλει να χαρίσει γέλιο μέχρι δακρύων στους θεατές που θα τον παρακολουθήσουν να δίνει τον καλύτερο του εαυτό στη θεατρική σκηνή.

Και μπορεί ο κορονοϊός να έχει φέρει νέα δεδομένα και στον τρόπο που θα λειτουργήσουν τα θέατρα, ο Μάρκος Σεφερλής, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, αναμένεται να «ανεβάσει» σε λίγες μέρες την επιθεώρηση του με βασικό «πρωταγωνιστή» ένα πρόσωπο των ημερών, τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά.

Όπως μαρτυρά και φωτογραφία που δημοσίευσε ο Μάρκος Σεφερλής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έμπνευση για το νέο του θεατρικό αποτέλεσε ο κ. Χαρδαλιάς καθώς στην εικόνα που επέλεξε να δείξει στους διαδικτυακούς του φίλους διακρίνεται ο υφυπουργός μέσα από το χαμόγελο του Μάρκου Σεφερλή.

«Τ’ ακούσατε; 1 Ιουλίου ανοίγουν τα θέατρα! Ε, ρε γέλιο που έχει να πέσει» έγραψε στη συνοδευτική λεζάντα ενώ ο επικρατέστερος τίτλος για την επιθέωρηση είναι το «Dettolμη και Γοητεία».