Ένα boy band, οι θαυμάστριές τους και οι επιτυχίες των Take That θα συμπεριληφθούν σε μια νέα ταινία με τίτλο «Greatest Days».

Η ταινία θα βασιστεί στο μιούζικαλ «The Band» που ανέβηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο για μια ομάδα γυναικών που επανασυνδέονται για να δουν το αγαπημένο τους συγκρότημα μετά από 25 χρόνια.

Θεατρικά μιούζικαλ που έχουν μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη γνώρισαν μεγάλη επιτυχία, όπως οι παραστάσεις, Mamma Mia !, Bohemian Rhapsody και Rocketman, όπως σημειώνει το ΑΜΠΕ.

Δεκαέξι από τα hit του αγγλικού ποπ συγκροτήματος χρησιμοποιήθηκαν στη θεατρική εκδοχή. Στην ταινία θα συμπεριληφθούν κλασσικές τους επιτυχίες και ένα νέο τραγούδι που θα γράψουν οι Take That.

«Οι Take That συμμετέχουν πολύ σε αυτό» δήλωσε ο παραγωγός Ντάνι Πέρκινς στο Deadline. «Είναι ενθουσιασμένοι με την ιδέα της ταινίας και συμμετέχουν σε κάθε βήμα».

«Υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα, για τα οποία πρέπει να ανησυχούμε αυτή τη στιγμή, αλλά ελπίζουμε ότι αυτό θα μπορέσει να φέρει κάποια χαρά εφόσον προχωρήσει» πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στην ταινία «Mamma Mia!», που κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2008, ο Πέρκινς είπε ότι ελπίζει ότι το «Greatest Days» θα μπορούσε να επηρεάσει το ίδιο θετικά. Είναι για ανθρώπους που βρίσκονται ξανά μαζί, είναι νοσταλγικό, αφορά τη μουσική που αγαπούσαν όταν ήταν 15 ετών και τα εφηβικά τους χρόνια.

Την ταινία θα σκηνοθετήσει η Κόκι Γκίντροκ και σεναριογράφος είναι ο Τιμ Φιρθ, ο οποίος έγραψε το σενάριο του μιούζικαλ.