Η Άννα Βίσση και ο Σάκης Ρουβάς κατέκτησαν το κοινό στην πιο εντυπωσιακή πρεμιέρα του φετινού χειμώνα, δεκατρία χρόνια μετά την πρώτη τους συνεργασία.

«Face 2 Face» οι δύο μοναδικοί Έλληνες stars παρουσίασαν ένα εκρηκτικό, δυναμικό, ανατρεπτικό show που έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου στο κατάμεστο Αθηνών Αρένα, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ένα σπάνιο μουσικό υπερθέαμα με τους δύο ταλαντούχους τραγουδιστές & performers να συμπράττουν επί σκηνής και να μας απογειώνουν με τις ερμηνείες και τη σκηνική τους παρουσία,μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό που τραγουδούσε και χόρευε διαρκώς με τις επιτυχίες τους.

Το Αθηνών Αρένα μεταμορφώθηκε με τον πιο σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό και ένα επιβλητικό stage που ανέδειξε την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία των δύο καλλιτεχνών δημιουργώντας παράλληλα μία ατμόσφαιρα club όπου όλοι συμμετείχαν και διασκέδασαν πραγματικά.

Τους δύο καλλιτέχνες πλαισίωσαν οι Cabin 54, η Βέρα Μπούφη και η Στεφανία Ρίζου ενώ ο Dj Αντώνης Δημητριάδης ανέβασε τα vibes με dance hits. Την σκηνοθεσία και το art direction του show υπογράφει η Ελληνοαμερικανίδα Christine Crokos, ενώ τις χορογραφίες η Marqueritte Derricks.

Φωτογραφίες (NDP)