Στα βόρεια προάστια θα βρείτε στέκια που ενδείκνυνται για χαλαρά απογευματινά και βραδινά ποτά, κατά την διάρκεια της εβδομάδας και φυσικά τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες.

Αγαπημένες διευθύνσεις σε Χαλάνδρι, Μαρούσι και Χολαργό με υπέροχους χώρους και ιδιαίτερη έμφαση στα cocktails φιλοδοξούν να γίνουν το σημείο αναφοράς της παρέας, κάθε φορά που δίνετε ραντεβού στα βόρεια.

Faltso

Ένα από τα πιο αξιόλογα μπαρ στα βόρεια προάστια βρίσκεται στο Μαρούσι και εντοπίζεται σε έναν κάθετο πεζόδρομο, της Ερμού (Ηλία Διάμεση 5-7). Το Faltso είναι cool και φιλικό, διαθέτει έναν υπέροχο χώρο, ενώ από την άνοιξη και μετά η φανταστική αυλή του αποτελεί σημείο αναφοράς για τους κατοίκους της περιοχής. Άψογη ατμόσφαιρα, που ενισχύεται από τις ωραίες μουσικές. Στα συν η ενημερωμένη κάβα, με πρωταγωνιστή το τζιν, αλλά και τα εξαιρετικά cocktails.

Hide & Seek

Εάν αναζητάτε μία εξωτική απόδραση από την καθημερινότητα, τότε θα βρείτε το καταφύγιο σας στο Hide & Seek (Λεωφόρος Κηφισίας 254). Στο βάθος ενός διαδρόμου στην Κηφισίας, στο ύψος του Χαλανδρίου, θα ανακαλύψετε μια ατμοσφαιρική, δενδρόφυτη αυλή που θα σας κάνει να ξεχάσετε ότι βρίσκεστε σε απόσταση αναπνοής από την πολύβουη λεωφόρο.

Στα δυνατά χαρτιά του η ενημερωμένη μπάρα με τα ευφάνταστα cocktails των ταλαντούχων bartenders που ταιριάζουν ωραία με τα πιάτα του μενού και καλύπτουν κάθε γούστο.

Henhouse

Αμερικάνικου τύπου bistro στο Χολαργό (Φανερωμένης 8), αδερφάκι του δημοφιλούς και αγαπημένου Bootleg. Εμπνευσμένο από την εποχή της Ποτοαπαγόρευσης στις ΗΠΑ (το όνομά του είναι αφιερωμένο σε μία από τις πιο «περιβόητες» γυναίκες διακινήτριες παράνομου αλκοόλ της εποχής), το Henhouse ξεχωρίζει για την τρομερή αισθητική και τις comfort food προτάσεις του καταλόγου.

Στα συν τα εξαιρετικά κλασικά κοκτέιλ. Jazz και swing μουσικές, δένουν τέλεια με την αισθητική του χώρου.