Μία από τις αγαπημένες γειτονιές του κέντρου που τα τελευταία χρόνια αρχίζει και συγκεντρώνει και πάλι το ενδιαφέρον του κοινού.

Στη γειτονιά του Ψυρρή, λοιπόν, θα βρείτε εξαιρετικές και οικονομικές προτάσεις για έξοδο με την παρέα, οι οποίες απευθύνονται σε όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια.

Juan Rodriguez

Mε εντυπωσιακό design αποικιακού στυλ το Juan Rodriquez προστέθηκε στο δυναμικό του Ψυρρή (Παλλάδος 3), για να δώσει εξωτικό χαρακτήρα στις εξόδους των αθηναίων. Παντρέματα γεύσεων με εκλεκτά cocktails σε ένα bar βγαλμένο από άλλη εποχή, σε αυτόν τον «θησαυρό» σε μια από τις ανερχόμενες (και πάλι) γειτονιές της Αθήνας.

Η διακόσμηση, αδιαμφισβήτητα, είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια, ενώ  τα πάντα είναι φτιαγμένα στο χέρι –από τους πολυελαίους μέχρι τους ξύλινους ζωγραφισμένους τοίχους και τους φοίνικες.

Τρανζίστορ

Ένα από τα στέκια που, πλέον, αποτελεί σταθερή αξία στου Ψυρρή (Πρωτογένους 10) για καφέ ή ποτό. Με βιομηχανικό design, χειροποίητα έπιπλα και καλλιτεχνικές αναφορές υπηρετεί την vintage αισθητική και μας κάνει να αισθανόμαστε οικεία και ευχάριστα κάθε φορά που το επισκεπτόμαστε.

Το Λοκάλι

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν μπορείτε να βρείτε σε ένα μέρος αυτά που σερβίρονται σε ένα μπαρ και αυτά που μαγειρεύονται σε μια καλή ταβέρνα; Η απάντηση είναι «δύσκολα», ωστόσο η άρτι αφιχθείσα ελληνική παμπ Το Λοκάλι στου Ψυρρή, έρχεται να καταρρίψει κάθε προηγούμενο.

Εκεί όπου κάποτε συναντούσε κανείς το Σινέ Ψυρρή, σήμερα σερβίρεται οικείο φαγητό, απλό αλλά καλομαγειρεμένο, το οποίο μοιράζεται με την παρέα. Στο κομμάτι του ποτού επιλεγμένα ελληνικά κρασιά, εγχώρια και ξένα αποστάγματα, ποτά και μπίρες αποτελούν το δυναμικό της μπάρας του. Στα συν και ο specialty καφές για τα πρωινά.

Barrett

Από τα πιο δημοφιλή στέκια στου Ψυρρή (Πρωτογένους 11), τόσο για την urban αισθητική και την πιο χαλαρή και εναλλακτική φιλοσοφία του, όσο και για τις ωραίες μουσικές και τα ψαγμένα parties. Στο πατάρι του απολαύστε cozy στιγμές και θαυμάστε έργα ντόπιων και ανερχόμενων καλλιτεχνών που εκτίθενται κατά καιρούς στο χώρο.

Beertime

Στην καρδιά του Ψυρρή, ακριβώς πάνω στην Πλατεία Ηρώων, η Beertime είναι μια μπυραρία που μυεί τους επισκέπτες της στα μυστικά του ζύθου. Μια ευρεία γκάμα επιλογών, εγχώριες και διεθνείς προτάσεις επιλεγμένες με αυστηρά κριτήρια, γεμίζουν τον κατάλογό της. Διαθέτει και δείγματα των 250 ml για να δοκιμάσει ο επισκέπτης όσες περισσότερες θέλει σε πιο οικονομικές τιμές. Το μενού εμπλουτίζεται με γευστικούς μπιρομεζέδες.