To «toradiofono.gr» γιορτάζει την άφιξή του στο διαδίκτυο με μία μεγάλη, συλλεκτική συναυλία:

Η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Γιάννης Χαρούλης συναντιούνται για πρώτη φορά τη Δευτέρα 27 Μαΐου στη σκηνή του Βοτανικού, σε μία μοναδική βραδιά, χαρισμένη στους φίλους του ραδιοφώνου και της καλύτερης νέας ελληνικής μουσικής. Συμμετέχει ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης.

To «toradiofono.gr», το νέο web μουσικό ραδιόφωνο που απαρτίζεται αποκλειστικά από επαγγελματίες παραγωγούς, ξεκίνησε δυναμικά στις 22/4 και έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση σε όσους αγαπούν την καλή μουσική και το αυθεντικό ραδιόφωνο.

Στην πρώτη μεγάλη συναυλία που διοργανώνει, το «toradiofono.gr» ευτύχησε να αποδεχθούν αμέσως την πρόσκλησή του δύο κορυφαίοι ερμηνευτές, οι οποίοι και συμμετέχουν αφιλοκερδώς για την ενίσχυση του νέου αυτοχρηματοδοτούμενου μέσου. Και με αυτό τον τρόπο δηλώνουν έμπρακτα τη στήριξη, την εκτίμηση και τη βοήθειά τους σε ένα τολμηρό εγχείρημα και σε ένα στοίχημα: Την ύπαρξη και την επιβίωση του Ραδιοφώνου, έτσι όπως το γνωρίσαμε και το αγαπήσαμε.

Ειδικά για τις ανάγκες της συγκεκριμένης συναυλίας, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Γιάννης Χαρούλης, με τη συνοδεία δύο εκλεκτών μουσικών στο τσέλο, του Άρη Ζέρβα και του Μιχάλη Πορφύρη, θα παρουσιάσουν με ακουστικό τρόπο και απρόσμενες ενορχηστρώσεις τραγούδια που αγαπούν, από ένα ευρύ φάσμα επιλογών. Άλλοτε στο πιάνο, άλλοτε με το λαούτο και πάντα με το πάθος και τη δύναμη της ερμηνείας τους, η Νατάσσα και ο Γιάννης θα στήσουν μία σπάνια συναυλιακή βραδιά, βασισμένη στην εξαιρετική σκηνική τους χημεία. Το πρόγραμμα θα διανθιστεί με την παρουσία του συνθέτη Θέμη Καραμουρατίδη, ο οποίος υπογράφει κάποια από τα ομορφότερα τραγούδια των τελευταίων ετών.

Μία ξεχωριστή συναυλία – πρόταση και ταυτόχρονα μία κορυφαία ερμηνευτική συνάντηση από το «toradiofono.gr», που εγκαινιάζει με αυτό τον τρόπο τις συναυλιακές του δράσεις, φιλοδοξώντας σε εκδηλώσεις με ουσία, αισθητική και πρωτοτυπία. Ένα ραδιόφωνο που ήρθε με την προοπτική να γίνει μία από τις πιο αγαπημένες επιλογές του διαδικτύου. Μείνετε συντονισμένοι στο www.toradiofono.gr !

Το «toradiofono.gr» ευχαριστεί τη Νατάσσα Μποφίλιου, το Γιάννη Χαρούλη, το Θέμη Καραμουρατίδη, τους μουσικούς Άρη Ζέρβα και Μιχάλη Πορφύρη, την εταιρία διοργάνωσης συναυλιών PROSPERO και το ΒΟΤΑΝΙΚΟ για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους στην πραγματοποίηση της συναυλίας.

Το «toradiofono.gr» θα διαθέσει μέρος των εσόδων του στην «Κιβωτό του Κόσμου» και στην «Εστία Κοριτσιού Φιλοθέη η Αθηναία».

Βοτανικός: Ιερά Οδός 72 & Σπύρου Πάτση, είσοδος από Κασσάνδρας
Τηλ: 210 3473835, 6978 000087
Ώρα προσέλευσης: 21:00
Ώρα έναρξης: 22:00

Τιμή εισιτηρίου: 13 ευρώ

Υπάρχουν θέσεις καθήμενων οι οποίες θα δοθούν με σειρά προτεραιότητας κατά την προσέλευση.

Η Προπώληση (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων) ξεκινά την Παρασκευή 17 Μαΐου στα PUBLIC:

Σύνταγμα
Διεύθυνση: Καραγεώργη Σερβίας 1, Πλατεία Συντάγματος, 10563 Αθήνα
Τηλ:210 3246210
Μαρούσι (The Mall Athens)
Διεύθυνση: Ανδρέα Παπανδρέου 35 (θέση Ψαλίδι), 15122 Μαρούσι
Τηλ:210 6300410
Πειραιά
Διεύθυνση: Γρ. Λαμπράκη 152-154, 18535 Πειραιάς
Τηλ:210 4126400
Αγ. Δημήτριος (Athens Metro Mall)
Διεύθυνση: Λεωφ. Βουλιαγμένης 276, 17343 Αθήνα
Τηλ:210 9730006