Αδράξτε την ευκαιρία του καλού καιρού το Σαββατοκύριακο και βγείτε με την παρέα σας για καφέ σε μέρη που δεν μπορείτε να επισκεφτείτε πολύ εύκολα κατά την διάρκεια της εβδομάδας.

Από την Κηφισιά και το Χαλάνδρι μέχρι τον Πειραιά και τη Βουλιαγμένη, απολαύστε τον παγωμένο καφέ σας σε όμορφους χώρους με υπέροχους κήπους και αυλές ή θέα στη θάλασσα.

Ιστιοπλοϊκός

Σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία στον Πειραιά, στο γραφικό λιμανάκι του Μικρολίμανου, ο Ιστιοπλοϊκός σας υποδέχεται με άκρως ανανεωμένη «εμφάνιση» σε έναν μοντέρνο χώρο με βασικά χαρακτηριστικά τα γήινα χρώματα, τις μοντέρνες γραμμές και έντονο το στοιχείο του ξύλου.

Με την αίσθηση ότι αιωρείστε πάνω από τη θάλασσα, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας σε ένα όμορφο περιβάλλον. Προτιμήστε την ώρα του ηλιοβασιλέματος. Οι εικόνες που απλώνονται μπροστά σας απλά μαγικές.

Museum Cafe

Μια επίσκεψη στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας στην Κηφισιά (Λεβίδου 13), πάντα αποτελεί must αν βρεθείτε στην Κηφισιά. Εκεί, στον ανανεωμένο χώρο του Museum Cafe, θα έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε πληθώρα ροφημάτων και εξαιρετικών γλυκών από το μενού του.

Η, επίσης, ανανεωμένη κάρτα του φέρει την υπογραφή του executive chef Δημήτρη Σκαρμούτσου και αποτελείται από προτάσεις προτάσεις της νεοελληνικής κουζίνας. Καιρού επιτρέποντος, μάλιστα, προτιμήστε τα τραπέζια στον εξωτερικό πανέμορφο χώρο μέσα στον ειδυλλιακό κήπο του Μουσείου.

Rumors

Οι συστάσεις είναι περιττές για ένα από τα πιο καθιερωμένα στέκια στη Βουλιαγμένη (Λεωφ. Ποσειδώνος 17), που αποτελεί σημείο αναφοράς όχι μόνο για τους κατοίκους της περιοχής αλλά και για τους λάτρεις των νοτίων προαστίων. Ό,τι ώρα και να το επισκεφτείτε θα το βρείτε γεμάτο, καθώς εκτός από φιλικό περιβάλλον και cozy ατμόσφαιρα προσφέρει και εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

Najbarajo

«Κρυμμένο» στη στοά Πόπη Παντίρη, στο Χαλάνδρι (επί της κεντρική Παπανδρέου) το Najbarajo, στην εσπεράντο σημαίνει γειτονιά, είναι ένα all day café- cocktail bar με μια υπέροχη αυλή που σας ταξιδεύει σε μέρη μακρινά.

Πολύχρωμα σπιτάκια πρωταγωνιστούν στο χώρο που στην κυριολεξία θυμίζει γειτονιά με τα πολύχρωμα σπιτάκια να κυριαρχούν στο χώρο. Μπορείτε να το προτιμήσετε για έναν ήρεμο καφέ, αλλά και για κέφι έως αργά συνοδεία ποτού ή cocktails.