Κάθε Τετάρτη η βραδιά θα είναι αφιερωμένη στην ελληνική μουσική και στο καραόκε. Έλληνες καλλιτέχνες και djs τραγουδούν και μιξάρουν τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες και εσείς παίρνετε το μικρόφωνο και γίνεστε οι απόλυτοι stars της βραδιάς.

Κάθε Πέμπτη τα μοναδικά Thriller nights @ Candy Bar από την ομάδα των beat-les συνεχίζουν διαδίδοντας την chic glamorous κουλτούρα. Η καλή και χορευτική eclectic house και chic R&B μουσική είναι το βασικό συστατικό κάθε Πέμπτης στο Candy Bar. Resident djs οι dj Ice και ο Νίκος Bobito Τζεμανάκης.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο residents djs o Dj Teo Kintis και ο Vasilis Koutounias θα επιλέγουν αγαπημένα τραγούδια από την ελληνική και ξένη μουσική σκηνή και ξεσηκώνουν το κοινό του δημιουργώντας την ατμόσφαιρα πάρτι!

Κάθε Κυριακή θα γεμίζει με ήχους της R&B μουσικής. Το πάρτι της Κυριακής μετατρέπεται σε ένα φαντασμαγορικό Sexy Sunday party με τον mc performer Οnana.

Candy girls και Candy boys θα χορεύουν στο ρυθμό της μουσικής του και η ατμόσφαιρα γίνεται πραγματικά εκρηκτική!

Για πρώτη φορά φέτος θα υπάρχει η δυνατότητα τόσο στον prive χώρο όσο και στο υπόλοιπο club να επιλέξετε από το μενού fingerfoods αλλά και την μοναδική monako dirty pizza!