Για όσους ζουν τον έρωτα και την αγάπη με τους συντρόφους τους, αλλά θεωρούν ότι η ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου είναι μία μεγάλη απάτη ετοιμάσαμε ένα τοπ 10 με τις πιο anti-valentine προτάσεις από τις αγορές των video games. Σε αυτά, εν ολίγοις, θα βρείτε τα δέκα παιχνίδια που δε θα παίζατε ποτέ με την κοπέλα σας…

No 10: Dead or Alive Xtreme 2

Δεν υπάρχει περίπτωση να δει γυναίκα αυτό τον τίτλο και να μη σας φέρει στο κεφάλι ότι έχει πρόχειρο. Καλλίγραμμα μοντέλα με τεράστια στήθη και στητό πισινό χαριεντίζονται για εσάς στην οθόνη με πρόφαση αγώνες βόλεϊ. Ναι καλά, μας τα ‘παν κι άλλες!



No 9: Call of Duty: Modern Warfare 2

Ο πιο εμπορικός πολεμικός τίτλος, είναι ικανός να δημιουργήσει ένα πεδίο μάχης στο δωμάτιό σας. Όπως είναι αντιληπτό, σε αυτές τις περιπτώσεις με την αδρεναλίνη στο κόκκινο, δε χωράει το παραμικρό ίχνος γυναικείας παρουσίας. Απορρίψτε ή διώξτε τη με τρόπο και συνδεθείτε online για «κάψιμο».
1Up ατάκα: «Έχω κάνει κάτι τέτοια στο στρατό…»



No 8: FIFA 11

H βραδιά με FIFA 11 είναι πάντα βραδιά για άντρες και οι γυναίκες δεν έχουν την παραμικρή θέση στο σαλόνι/δωμάτιο. Αν θέλετε να γλιτώσετε το πρήξιμο και τη γκρίνια, αποφύγετε να πείτε την παραμικρή αλήθεια του στιλ «θα έρθει ο Νίκος να του δείξω ένα σύστημα γιατί χάνει συνέχεια». Πείτε ψέματα του στιλ: είμαι άρρωστος/η γάτα μου δεν είναι καλά και ξερνάει παντού/η μάνα μου έχει κόσμο και θέλει βοήθεια/η θεια μου αγόρασε νέα τηλεόραση και πρέπει να πάω να τη σετάρω γιατί δεν έχει άλλον στον κόσμο να τη βοηθήσει. Όσο πιο δραματικό, τόσο πιο καλό!
1-Up ατάκα: «Πάρτο μωρή άρρωστη!»

No 7: Counter-Strike/Left 4 Dead
Η αμεσότητα στη δράση των τίτλων Counter Strike και Left 4 Dead τα κάνουν ιδανικούς γυναικοδιώκτες. Το απαραίτητο αξεσουάρ βέβαια είναι και το κλασικό headset που όχι μόνο βοηθάει στο να συγκεντρωθεί ο παίκτης στα γεγονότα που εξελίσσονται στην οθόνη του, αλλά και για να μην ακούει τη γκρίνια…
1-Up ατάκα: «Αγάπη, δεν σε ακούω, φοράω τα ακουστικά. Γράψ’ το μου!»

No 6: God of War III
Ο Σπαρτιάτης Kratos δεν καταλαβαίνει από Θεούς και Δαίμονες και αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, μιας και οι κάτοικοι του Ολύμπου του έχουν πρήξει τα συκώτια. Με τις κοφτερές λεπίδες στα χέρια του, ξεσκίζει όποιον αντίπαλο εμφανιστεί μπροστά του, είτε πρόκειται για έναν μικρό NPC, είτε για τερατώδη (σε όγκο) τέρατα. Είναι 100% σίγουρο ότι μετά τα πρώτα 20 λεπτά, η κοπέλα σας θα έχει εξαφανιστεί…

No 5: Gears of War 2
Χειριστήριο Xbox 360 στα χέρια, εξαιρετικά γραφικά και ήχος στον υπέρτατο αγώνα για την επιβίωση του ανθρώπινου είδους. Ετοιμάστε τα όπλα και τα αλυσοπρίονα για να κάνετε κομμάτια τους αντιπάλους, αφήνοντας σε άλλους τις καρδούλες, τα αρκουδάκια και τις υπόλοιπες φλωριές. Sοdomy λέμε!
1-Up ατάκα: «Αγάπη μου, μη με ενοχλήσεις για λίγο, θα παίζω online με τον Ηλία»



No 4: Manhunt 2

H Rockstar έχει τη δυνατότητα να μας ξυπνάει τα πιο αρρωστημένα ένστικτα. Το Manhunt 2 κατάφερε χωρίς να προσφέρει έναν εξαιρετικό τεχνικό τομέα να μας ηρεμεί και να μας κάνει να ξεσκάμε. Την ώρα που η κοπέλα σας μαγειρεύει ή ψάχνει κάτι στην κουζίνα, μπορείτε να αρχίσετε να περνάτε έναν λοστό κολάρο σε έναν αντίπαλο ή να του τινάζετε τα μυαλά στον αέρα.
1-Up ατάκα: «Αγάπη μου, πως θα σου φαινόταν αυτό το «αιματί» στον τοίχο του δωματίου;»

No 3: Lula 3D
Η πρώτη μας αγάπη και παντοτινή. Ένας τίτλος ορόσημο για το σεξουαλικό περιεχόμενο σε video game που έρχεται να προσφέρει όλα όσα ονειρευόμασταν όσο μεγαλώναμε (ηλικιακά). Δεν υπάρχει περίπτωση να σας δει η κοπέλα σας να παίζετε με τη Lula και να μην εκνευριστεί!
1-Up ατάκα: «Αυτή είναι γυναίκα!»

No 2: Bayonetta
Τι να πρωτοπεί κανείς για μία τέτοια γκόμενα με τα πιστόλια στα πόδια και αναλογίες που θα κόλαζαν και Άγιο; Εξαιρετική δράση, μοναδικές στιγμές boobs και hips physics με μία ηρωίδα μάγισσα, έτοιμη να στοιχειώσει τα πιο αρρωστημένα αντρικά όνειρα. Διώξτε την κοπέλα σας από δίπλα και απολαύστε μεγαλειώδεις action στιγμές!
1-Up ατάκα: «Αγάπη, κοίτα σώμα η Bayonetta. Μήπως να κόψεις τα δίπιτα;»



No 1: Bulletstorm

Επική καφρίλα δια χειρός Epic Games και People Can Fly. Διαλέξτε όπλο από τη μεγάλη γκάμα με τα διαθέσιμα, επιλέξτε στόχο και ανατινάξτε τον, εκσφενδονίστε τον στην άλλη άκρη του επιπέδου ή διακοσμήστε με τα μυαλά του τον τοίχο του διαδρόμου κάθε πίστας. Εξαιρετικά πετυχημένες -σεξουαλικού περιεχομένου- ατάκες θα συνοδεύσουν τα πυρά σας.
1-Up ατάκα: «Αγάπη, τους έχω λιώσει στα rear-entries».

Πηγή : enternity.gr