Μετά την πρεμιέρα της «Anna Bolena» του Donizetti, η παράσταση «Don Giovanni» του Mozart που θα μεταδοθεί το Σάββατο 29 Οκτωβρίου απευθείας από τη Νέα Υόρκη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο πλαίσιο του προγράμματος «The Met: Live in HD», είναι ήδη sold out!

To αθηναϊκό κοινό επιφύλαξε θερμή υποδοχή στο πρόγραμμα «The Met: Live in HD». Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν μία εβδομάδα πριν την έναρξη της δεύτερης παράστασης και λίγες μόνο μέρες μετά την έκδοσή τους! Η διαθεσιμότητα των εισιτηρίων για τις προβολές των υπολοίπων πόλεων αυτή τη στιγμή είναι περιορισμένη.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που συμβαίνει αυτό, καθώς στη μεγάλη πρεμιέρα της προβολής των παραστάσεων «The Met: Live in HD» με το έργο του Donizetti «Anna Bolena», τα εισιτήρια και πάλι, είχαν εξαντληθεί πολύ νωρίτερα από την ημέρα προβολής της όπερας!

Το πρόγραμμα των παραστάσεων «The Met: Live in HD» έχει εντυπωσιάσει το ελληνικό φιλόμουσο κοινό και έχει κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις, καθώς η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αποδεικνύοντας πως οι Έλληνες αγαπούν, εκτιμούν και επιζητούν την τέχνη και τον πολιτισμό.

Το βραβευμένο πρόγραμμα της «The Met: Live in HD», που ξεκίνησε εντυπωσιακά στη χώρα μας το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, με την παράσταση «Anna Bolena» του Donizetti, περιλαμβάνει 11 υψηλού επιπέδου λυρικές παραγωγές για τη σεζόν 2011- 2012, που θα μεταδοθούν και αυτές, απευθείας από τη σκηνή της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης και θα προβληθούν σε οθόνη υψηλής ευκρίνειας (HD).

Τη μεγάλη αυτή συνεργασία με τη Μetropolitan Opera της Νέας Υόρκης εξασφάλισε ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ για μια τριετία για την Ελλάδα και την Κύπρο, διασφαλίζοντας στους φίλους της όπερας ένα ξεχωριστό πολιτιστικό θέαμα, με την υπογραφή των πιο καταξιωμένων καλλιτεχνών της παγκόσμιας λυρικής σκηνής.

Η επόμενη παράσταση είναι το έργο του Wagner «Siegfried».

Θα μεταδοθεί στις 5 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και από τις παρακάτω αίθουσες του δικτύου παραστάσεων:

• Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής
• Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης
• Δημοτικός Κινηματογράφος Καβάλας OSCAR
• Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου
• Κινηματοθέατρο Αχίλλειον Βόλου
• Κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ Βέροιας

Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών η ίδια παράσταση θα μεταδοθεί στις 10 Νοεμβρίου.

Οι παραστάσεις που ακολουθούν είναι:
Ph. Glass: «Satyagraha» 19 Νοεμβρίου 2011
Handel: «Rodelinda» 3 Δεκεμβρίου 2011
Gounod: «Faust» – Νέα παραγωγή, 10 Δεκεμβρίου 2011
«The Enchanted Island» (Το Μαγεμένο Νησί) – Νέα παραγωγή, 21 Ιανουαρίου 2012
Wagner: «Gοetterdammerung» (Το Λυκόφως των Θεών), 11 Φεβρουαρίου 2012
Verdi: «Ernani» 22 Μαρτίου 2012
Massenet: «Manon» – Νέα παραγωγή
7 Απριλίου 2012 (σε όλες τις αίθουσες εκτός Αθηνών) & 10 Απριλίου 2012 (στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών)
Verdi: «La Traviata» 20 Απριλίου 2012 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των παραστάσεων, καθώς επίσης και την προπώληση των εισιτηρίων επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: www.metingreece.com