Το παιχνίδι που κέρδισε την περσινή χρονιά τον τίτλο του «Online Παιχνιδιού της Χρονιάς» από τα περισσότερα περιοδικά και site στο διαδίκτυο, ανανεώνεται προσθέτοντας νέο και ενδιαφέρον υλικό. Ο λόγος για το League Of Legends, το οποίο ανακοίνωσε χτες την προσθήκη ενός mode, ονόματι «Dominion».

Όπως προμηνύει και ο τίτλος τους, πρόκειται για ένα παιχνίδι που έχει να κάνει με την κατάκτηση σημείων στον χάρτη και τη συλλογή πόντων από την επιτυχημένη τους υπεράσπιση.

Όπως και στο κλασσικό LoL (League Of Legends), έτσι και εδώ, οι παίκτες χωρίζονται σε δύο ομάδες των πέντε που ξεκινούν από τις άκρες του χάρτη. Ο χάρτης αυτός θα ονομάζεται «Crystal Scar» και θα έχει το σχήμα ενός μεγάλο κύκλου.

Στην περίμετρο του κύκλου αυτού έχουν τοποθετηθεί πέντε σημεία ενδιαφέροντος. Στόχος των παικτών είναι να φτάσουν εγκαίρως στο και να διεκδικήσουν όσα περισσότερα από αυτά μπορούν.

Προκειμένου να κάνει το παιχνίδι πιο γρήγορο, η Riot Games πήρε την απόφαση οι παίκτες να ξεκινούν στο Dominion κατευθείαν από το 3ο level έχοντας 1.000 gold στη διάθεσή τους. Έτσι οι παίκτες θα έχουν να ασχοληθούν λιγότερο με την πρόοδο των ηρώων τους και περισσότερο με τη στρατηγική του παιχνιδιού.

Δείτε και το σχετικό trailer του Dominion: