«Ένας άλλος κόσμος» έρχεται… μέσα από το φακό, τη γραφή και τη ματιά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Πρόκειται για μια ερωτική τριλογία με κοινό φινάλε, η οποία ξεδιπλώνεται στην Ελλάδα του σήμερα.

Τρεις ιστορίες που ενώνουν Έλληνες και ξένους πολίτες.

Τρεις ιστορίες που φέρνουν κοντά δύο διαφορετικούς κόσμους, σε μια Ελλάδα που αλλάζει.

Διαφορετικές οπτικές, από διαφορετικές γενιές, πάνω σε θέματα όπως το μεταναστευτικό, το εργασιακό αλλά και τη δεύτερη ευκαιρία που οι ήρωες επιζητούν, με όχημα τον έρωτα.

Τρεις γενιές Ελλήνων που πολεμούν να αντέξουν μια σκληρή πραγματικότητα και ξεφεύγουν μέσα από έναν δυνατό έρωτα.

Τρεις γενιές ξένων πολιτών που βρίσκονται στη χώρα μας και ερωτεύονται Έλληνες στη δυσκολότερη περίοδο.

Κάθε ιστορία έχει τον τίτλο της.

Κάθε ιστορία έχει τη δική της ματιά, το δικό της δίλλημα και τη δική της ανατροπή έως ότου ενωθούν σε μια ενιαία πλοκή. Μύθοι και πραγματικότητα χτίζονται και γκρεμίζονται πότε γλυκά, πότε βίαια.

Μία σύγχρονη ερωτική τριλογία σε μία Ελλάδα που αλλάζει.

Χθες, με την τριπλή ιδιότητα του σκηνοθέτη, σεναριογράφου και πρωταγωνιστή, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε για τη δεύτερη κινηματογραφική δουλειά του λίγο πριν την έξοδό της στις αίθουσες στις 17 Δεκεμβρίου, στη Συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο Galaxy bar του Hilton Αθηνών.

Ένα καστ σημαντικών ηθοποιών από Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική και Ασία δίνει φως στους ήρωες και τις ιστορίες τους. Ανάμεσά τους, ο J.K. Simmons, ο οποίος βραβεύτηκε με Όσκαρ Β’ ανδρικού ρόλου, αλλά και Χρυσή Σφαίρα, για την ταινία «Whiplash» («Χωρίς μέτρο»).

Πρωταγωνιστούν, επίσης, οι: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Andrea Osvart, Μαρία Καβογιάννη, Μηνάς Χατζησάββας, Tawfeek Barhom, Νίκη Βακάλη. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στο εξωτερικό με τον τίτλο «Worlds apart».

ppklts12 ppklts11 ppklts10 ppklts9 ppklts8 ppklts7 ppklts06 ppklts05 ppklts04 ppklts03 ppklts02 ppklts01