Το newsbeast.gr σας αποκαλύπτει τι μπορεί να ενώνει τους ηθοποιούς Στέλιο Μάινα, Καίτη Κωνσταντίνου και Γιώργο Χρυσοστόμου με τον Αλέξη Κωστάλα. Δεν είναι άλλο από το νέο video-clip του Βασιλικού, για το τραγούδι «No Milk Today», όπου συμμετέχουν ως guests.

Το τραγούδι είναι από τη νέα δισκογραφική δουλειά του Βασιλικού με τίτλο «Vintage», που κυκλοφορεί σε βινύλιο, ενώ τo σπαρταριστό video-clip σκηνοθέτησε ο Μιχάλης Κωνσταντάτος.

Η υπόθεση θέλει το Βασιλικό να ερμηνεύει το «No Milk Today» σε ένα μουσικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της δεκαετίας του ’60 με παρουσιαστή τον Αλέξη Κωστάλα. Καθώς ξεκινά η εμφάνιση του μεταφερόμαστε στο παρόν μέσα από ιστορίες που έχουν το Βασιλικό πρωταγωνιστή σε ένα σουβλατζίδικο, ένα spa, ένα ταξί και ένα κομμωτήριο!

Ο Βασιλικός είναι ο πρωταγωνιστής κάθε ιστορίας αναλαμβάνοντας δράση. Έτσι τον βλέπουμε να κουρεύει τον Στέλιο Μάινα, να οδηγεί το ταξί που επιβαίνει η Καίτη Κωνσταντίνου, να κάνει μάσκα ομορφιάς στον Γιώργο Χρυσοστόμου και να φτιάχνει σουβλάκια στο σουβλατζίδικο!

Δείτε το βίντεο…