Το αμερικάνικο Official Xbox Magazine μας έδωσε τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με το Resident Evil: Operation Raccoon City και ενδεχομένως οι… σκληροπυρηνικοί fans της σειράς να απογοητευτούν.

Κατ’ αρχάς, επιβεβαιώνονται οι φήμες πως πρόκειται για ένα team-based shooter το οποίο θα επιτρέπει σε μέχρι και τέσσερεις παίκτες να αναλάβουν τον ρόλο Αμερικανών στρατιωτών οι οποίοι πάνε στη Raccoon City με σκοπό να καταστρέψουν όλα τα στοιχεία για την επιδημία των ζόμπι -τα κακόμοιρα.

Πέρα από τους στρατιώτες, θα υπάρχουν οι US Spec Ops που θα είναι επίσης στη Raccoon City αλλά για να εμποδίσουν τους πρώτους, καθώς και τα βιο-οργανικά τέρατα που είχαν δημιουργηθεί από την Umbrella.

Το περιβάλλον του τίτλου θα είναι πιο «σκοτεινό» (πόσο περισσότερο;) από τους προκατόχους του, cameo εμφανίσεις θα κάνουν χαρακτήρες από παλιότερα «επεισόδια» της σειράς, ενώ σύμφωνα με το περιοδικό, «Ο τρόπος που ο παίκτης θα παίξει το παιχνίδι, θα του δώσει την ευκαιρία να αλλάξει την ιστορία των Resident Evil».

Πηγή: byteme.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.