Οι παραγωγοί του «Tomb Raider» είχαν σκεφτεί για αντικαταστάτρια της Angelina Jolie την Megan Fox, όμως η ίδια απέρριψε το ρόλο, καθώς οι συγκρίσεις με την Jolie δεν θα είχαν τελειωμό. Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή που η Megan Fox βγήκε στα φώτα της δημοσιότητας όλοι μιλάνε για την νέα Angelina Jolie, κάτι που δεν βλέπει με καλό μάτι και δεν θέλει να του δώσει συνέχεια.

Το ρόλο τελικά της Lara Croft κέρδισε με το σπαθί της η Olivia Wilde, η οποία είναι πολύ κοντά στο πρότυπο της σούπερ γυναίκας, όπως είναι ο χαρακτήρας της Lara Croft. Η όμορφη ηθοποιός δέχθηκε να παίξει στο νέο «Tomb Raider», το οποίο θα είναι διαφορετικό από το προηγούμενο.

«Αυτό που μας ενδιαφέρει τώρα είναι να βρούμε έναν κορυφαίο σκηνοθέτη και ένα έξυπνο σενάριο. Η ταινία θα είναι πιο σκοτεινή και σοβαρή από την προηγούμενη, ενώ ο χαρακτήρας της Lara Croft θέλουμε να είναι δημοφιλής εξίσου σε άντρες και γυναίκες. Η Olivia είναι ιδανική για το ρόλο αυτό», είπε άτομο από την παραγωγή.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.