Μπράιτον, 1964. Το οργανωμένο έγκλημα έχει εισβάλλει στην φιλήσυχη παραθαλάσσια αγγλική πόλη. Ο φιλόδοξος, νεαρός γκάνγκστερ Πίνκι Μπράουν είναι αποφασισμένος να σταματήσει άλλες συμμορίες να πάρουν υπό τον έλεγχό τους την περιοχή του. Όταν όμως, σκοτώνει έναν αντίπαλό του, σημαντικά αποδεικτικά στοιχεία πέφτουν στα χέρια μιας νεαρής σερβιτόρας, της Ρόουζ.

Ο Πίνκι γοητεύει την Ρόουζ για να της κλείσει το στόμα. Το αφεντικό της όμως, η Άιντα, αρχίζει να ενδιαφέρεται ενοχλητικά πολύ για την υπόθεση. Έναν χρόνο πριν την κατάργηση της θανατικής ποινής, θα καταφέρει ο Πίνκι να πείσει την Ρόουζ να μην τον προδώσει; Και η Ρόουζ θα καταφέρει να μην αποτελέσει το επόμενο θύμα του;

O «Ανήλικος Δολοφόνος» αποτελεί κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος του Γκράχαμ Γκριν. Το βιβλίο κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Ζαχαρόπουλος.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν η βραβευμένη με Όσκαρ Έλεν Μίρεν («The Queen»), o πρωταγωνιστής του «Control», Σαμ Ράιλι και η υποψήφια για Βραβείο BAFTA, Άντρεα Ράισμπορο («Happy-Go-Lucky»).

Σκηνοθεσία: Ρόουαν Τζοφ
Πρωταγωνιστού : Έλεν Μίρεν, Σαμ Ράιλι, Άντρεα Ράισμπορο

Στους κινηματογράφους από τις 24 Μαρτίου

Δείτε το τρέιλερ: